NEW IN: Trička a prádlo z Astratex.cz

 
Nedávno jsem dělala svoji první objednávku z e-shopu Astratex.cz - a protože jsem velmi spokojená, přijde mi škoda vám nové kousky neukázat :) Bývala bych si myslela, že tam seženu pouze spodní prádlo, nicméně jejich nabídka zahrnuje i oblečení či bytový textil.
Objednala jsem si dvě trička s dlouhým rukávem, podprsenku a kalhotky. Ještě se mi tam líbila dámská pyžama, mají tam moc hezké sety, ale to třeba zase příště 😊


Již pár let jsem věrná braletkám od Calvin Klein. Jsou mi pohodlné na běžné nošení, snadno se mi vybírá velikost a je to zkrátka takový easy kousek, který může i dobře vypadat :) Tentokrát jsem vybrala světle šedou variantu ve velikosti XL. Nemusíte se obávat, velikostně odpovídá, sedí mi pěkně a dokonce by snesla ještě plnější poprsí, než mám já :)) 

Myslím si, že k podprsence docela i ladí krajkové kalhotky, které jsem si taktéž objednala. Ty dodávají této kombinaci více elegance, a když to tak nazvu, ženskosti. Najdete je pod názvem Leslie, zde jsem volila velikost XXL (moje běžná velikost kalhot je 44) - a i zde rozměrově korespondují s jejich velikostní tabulkou, takže mi padnou.




No a protože nám zima stále ještě neřekla své poslední sbohem, není vůbec od věci vám ukázat také trička s dlouhým rukávem 😄 Má dosavadní už byla hodně obnošená, tak jsem potřebovala šatník obměnit. Představovala jsem si něco pohodlného, avšak s kapkou elegance. Myslím, že tyto dva kousky zmíněná kritéria perfektně vystihují.


Obě trika jsou značky Pieces, fialkové najdete pod názvem Taya a černé Kane. Jediné co, tak u černého jsem měla velké oči a vzala si Lko (větší nebylo, ale znáte to.. doufáte, že to bude dobrý - nebo hůř, že zhubnete😅). Je mi tudíž docela dost obtažené, nicméně velikostní tabulka byla správná a radím tedy neriskovat :D:) 
Jejich kvalita je úžasná, obě trička jsou na těle velice příjemná a cítím se v nich zkrátka moc dobře. Fialovou hezky rozbijete jinak obyčený, v mém případě nejčastěji černý outfit :D:) I mé kolegyně si hned všimly a můj look chválily.

Omlouvám se za hůř nasvícené fotky, brzy se budu stěhovat a se světlem a prostory to bude lepší 😊

Pokud mě sledujete na Instagramu, plánuji zde zveřejnit i video, takže nové úlovky uvidíte ještě o něco lépe :)

Spokojená jsem tedy jak s objednaným oblečením, tak i s rychlostí a kvalitou dodání. Objednávku dávali do kupy pouhý den, takže jsem ji měla brzy doma ✌🏻

Máte zkušenosti s Astratexem? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Také mě překvapilo, jak širokou nabídku Astratex má :) Vybrala sis pěkné kousky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala sis pěkné kousky. Ty trička jsou parádní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké kousky, krásně ti sedí a líbí se mi to fialkové tričko. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy, na Astratex mají super věci.

    OdpovědětVymazat
  5. Astratex má skvělé kousky, sama jsem s nimi byla moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡