DOPŘEJTE SVÝM RTŮM EXTRA PÉČI


Ženy, slavíme mezinárodní den žen, proto si udělejte chvíli a hýčkejte se!♡ Včera jsem se vrhla na barvení obočí, v plánu mám ještě nehty, nicméně dnes přišly na řadu rty 😃  Péče o rty je podle mě stejně tak důležitá, jako o pleť - o to více, když například často nosíte rtěnky, které mohou vysušovat. Proto jim nezapomínejme dopřávat extra péči! :) 

Chceme-li mít rty krásné, bez šupinek suché kůže, musíme začít od základu - a to peelingem. Zbaví je odumřelé kůže, prokrví a zanechá je vláčné.

 

Osobně ráda používám cukrové, momentálně od značky Jeffree StarObsahuje mimo jiné jojobový a hroznový olej, takže rty zároveň i zvláční. V nabídce naleznete nejrůznější příchutě (já mám Cherry soda), no podle mě budou dobrý všechny 😄 
Hledej je pod názvem Velour Lip ScrubUrčitě bych po peelingu dodala rtům hydrataci a zklidnila je.

 

Balzámů na rty mám aktuálně vícero. Stále u sebe nosím balzám s medovou příchutí značky Burt's Bees a další používám doma - kalíškový od značky Blistex. Má navíc chladivý účinek, což je moc příjemné. Občas také sáhnu po balzámu téže značky s SPF 50.

V úvodním obrázku můžete vidět produkt značky Burt's Bees - není to ten balzám, o kterém jsem se zmínila, nicméně intenzivní noční péče. Ta mě musím říci zaujala a určitě ji vyzkouším :) Před spaním si rty mažu balzámem, takže tím určitě nic nezkazím, ba naopak. 

Má 100% přírodní složení, obsahuje ceramidy a  poskytuje vysušeným rtům dlouhotrvající hydrataci, pomáhá obnovit přirozenou hydratační bariéru rtů a zanechává je hebké a vláčné.


Níže přidávám foto pro srovnání, kdy jsem nalíčena matnou rtěnkou - před peelingem rtů a druhé foto po peelingu a nanesení balzámu. Tu horní variantu fakt nechceš :)


Zde už pak detail zmíněného cukrového peelingu a chladivého balzámu na rty. Oba produkty už vlastním a používám delší dobu a garantuji vám, že vydrží fakt dlouho! :)

Jaké produkty na rty používáte vy? :)

You May Also Like

3 komentářů

  1. Já na rty měla peeling od Labello myslím a docela fajn, ale já vždy před rtěnkou používám balzám na rty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé ten je super. :) Já jsem dostala teď od markeťaček na srazu balzám od Kneippu a je jak hedvábí jemný, takže teď jedu v něm.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Já tedy nedám dopustit na Saloos, veškeré novinky na rty jsou naprosto bezkonkurenční a pokud trpíš na popraskané a vysušené rty tak CBD tyčinka na rty je naprosto skvělá

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡