9. ledna 2023

RECENZE: Jeffree Star Cosmetics - F*ck Proof Mascara


Kosmetiku od youtubera a vizážisty Jeffreeho Stara už nějaký ten pátek znám, o to víc jsem se těšila, když začal prodávat i řasenky 😍 S jeho kosmetikou jsem měla vždy výbornou zkušenost, ne že bych toho vyzkoušela nějak výrazně hodně, ale zatím každý produkt mě mile překvapil.


Řasenka má luxusní obal i provedení, na což jsme u Jeffreeho již zvyklí, že se nespokojí s málem. Vzhledem k jejímu názvu si asi můžeme odvodit, jak má design působit, je ovšem super, že jsou třásně odepínací a můžete je využít jako ozdobu třeba na klíče nebo kabelku! :) 

Kartáček je navržen tak, aby obalil každou řasu. Uvádí se, že je voděodolná, odolná proti rozmazání a vydrží celý den. A s tím mohu naprosto souhlasit! 👌 Obsahuje biotin a ricinový olej, měla by tak řasám dodat lesk a podpořit jejich růst (otázka je, nakolik v tom dokáže pomoci pouze řasenka). Má veganské složení a celá značka JSC vlastní certifikát HCS.


Často když jsem si koupila hnědou řasenku, tak jsem nepoznala rozdíl oproti černému odstínu. Tady je rozdíl patrný na první pohled, z čehož jsem nadšená! Navíc se snadno nanáší, obalí a prodlouží při prvním tahu - nezabere to zkrátka věčnost. S výsledným lookem jsem také velmi spokojená, jen berte v potaz, že od přírody nemám kdo ví jak husté a dlouhé řasy :D Jo a nepoužila jsem kleštičky a přesto ty řasy dost dobře nazdvihne a prodlouží!  


Na řasenku je stoprocentní spolehnutí, vydrží mi v pořádku celý den bez toho, aniž bych ji musela kontrolovat a jakkoliv opravovat. Vůbec neopadává a nerozmazává se.


S touto řasenkou je mi naprosto jedno, jestli venku prší, nebo začnu brečet, vydrží mi zkrátka všechno :D:) Na ofiko stránkách také uvádí, že se dá odlíčit pouze teplou vodou, kdy pak řasy mnete mezi prsty, ovšem bez toho se asi obejdu. Klasickým odličovačem jde odlíčit pěkně, i přes to, že je to takový držák.


Za mě maximální spokojenost, zařadila se na můj žebříček TOP řasenek! 😍

V ČR se dá zakoupit v parfumeriích, nebo třeba na Notino.cz, odkud ji mám i já.

3 komentáře:

  1. Vím, že kosmetika Jefreeho Stara existuje, ale sama jsem od ní nic neměla :) Řasenka ale vypadá parádně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Teeeda to je luxusní balení řasenky 🙂 ani s tou tedy zkušenost nemám 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je skvělá zpráva, že ti takto vyhovovala. :) Super tip, ráda jí někdy vyzkouším, řasy vypadají opravdu krásně. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡