30. listopadu 2022

TIP: DÁRKOVÉ SADY PRO MAMKU, SÉGRU I TEBE :)


Vánoce. Jakmile obstarám pro členy rodiny vše specifické, začnu s nápady na dárky trochu tápat. Letos je to ale ještě horší - nikdo ani nic specifického nechce, jelikož opravdu "nic nechtějí"! 😃 Touto dobou jsem mívala dárky snad už i dávno zabalené, teď však boxík k jejich úkrytu zeje prázdnotou.
Myslím si, že dárkové sady nikoho neurazí, alespoň pokud přibližně vím, jaký typ kosmetiky rád/a používá. Na e-shopu Notino mě jich zaujalo hned několik (ještě aby ne, výběr je tam obrovský). Proto jsem v nadpisu uvedla "i pro tebe", protože bych si o nějakou Ježíškovi také ráda napsala 😄😍

Moc se mi líbí například sada na odličování s kosmetickou čelenkou - čelenku používám při nanášení pleťových masek, jelikož nesnesu ten pocit, když se mi na obličej vlasy přilepí :D Ale moje aktuální čelenka už je dost opotřebená, takže bych novou i ocenila. Mikrovláknové tamponky jsou příjemné a šetrné k pleti a ušetříte za nákup jednorázových. Roztomilá mi přijde také sada k míchání pleťovch masek (například jílových).

Zaujala mě sada kosmetiky Kneipp, ve které nalezneme sprchový krém, krémovou pěnu a krém na ruce - to vše ze zimní kolekce. V minulosti jsem také zkoušela tuhý šampon z kokosové edice značky Foamie, a byla jsem moc spokojená. Našla jsem dárkovou sadu, která obsahuje tuhé sprchové mýdlo, tělové máslo a svíčku - vše právě ze zmíněné kokosové řady 😍
V popředí je sada obsahující výběr nejrůznější kosmetiky, sestavena přímo Notinem. Přijde mi super, že si toho člověk může vyzkoušet rovnou víc a k některému z produktů se bude v budoucnu rád vracet :) 



Z dekorativní kosmetiky mě ohromilo luxusní balení dárkové sady Maybelline s řasenkou Sky High a tekutými linkami. Je to sice malá sadička, ovšem vypadá opravdu výborně, co myslíte? :) Navíc tato řasenka je má nejoblíbenější, takže mě by potěšila 😂 Z high-end kosmetiky jsem vybrala set Lancôme - Hypnôse Drama. Jednou jsem ji taky dostala a byla jsem mile překvapena! Řasenka naprosto úchvatná, na očích drží celý den a nádherně zvýraznila i mé kratší řasy (a i samotná aplikace byla na jedničku). Překvapila mě ale i ta tužka, která na první pohled působí obyčejně. Dobře se s ní pracovalo a i suprově držela. K tomu je navíc i šikovný odličovač.

Zaujalo tě něco z mého výběru? 😊 Plánuješ někoho obdarovat kosmetikou?

2 komentáře:

  1. Ty skincare sety vypadají skvěle! Mrknu na ně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsympatičtější je mi asi Kneipp 🙂 se zbytkem snad ani nemám zkušenosti

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡