LÍČENÍ V BROSKVOVÝCH TÓNECH || MÉ ALL TIME FAVOURITE


Mám-li si nalíčit oční stíny, vždycky sahám po barvách s oranžovými tóny - a to není otázka několika málo týdnů. Spíše tak rok, dva. Jsem ráda, že jsem si konečně vyhranila styl líčení, ve kterém se cítím dobře a který se mi i relativně snadno uskutečňuje, protože není nijak složitý.


Dominantou looku je má oblíbená paletka Metropolis Tokyo od Rude Cosmetics, kterou seženeš na Notino.cz. Doplněno řasenkou The Falsies Lash Lift značky Maybelline. Na obočí jsem použila pouze průhle Fixx Brow od XX by Revolution, o kterém jsem vám psala v minulém článku. Obočí mám tmavší kvůli tomu, že jsem si jej den předtím barvila barvou RefectoCil


Na pleť jsem použila make-up HD Liquid Coverage a korektor Liquid Camouflage od Catrice, dále minerální tvářenku v odstínu Sunset a Sculpt&Glow Contour Duo, oboje značky Lily Lolo.


Rty si momentálně vzhledem k situaci příliš nelíčím, ale taktéž mám nejraději přirozenější odstíny - tělové, korálové, lehce narůžovělé.. Ale tato výrazná oranžová rtěnka L’Absolu Rouge Drama Matte od Lancôme vypadá hodně lákavě! V létě musí být skvostná! O ní popřemýšlím 😃

Stíny na každé fotce vypadají maličko jinak, zaprvé ten stín ve vnitřním koutku hází odlesky, takže stačí trošku jiné světlo či úhel a hned jsou o trochu jiné. Zadruhé to bere rozdílně samotný foťák (přiblížený záběr / záběr zdálky). Takže se za drobné odchylky omlouvám :)

Jinak holky, už jste přemýšlely, jaké zvolit líčení na Valentýna? Vsadíte třeba na klasickou rudou rtěnku, nebo to bude něco hravějšího? Okouzlíte také vhodně zvoleným parfémem.
Jaké odstíny nejraději používáte vy? 💋

/spolupráce

You May Also Like

5 komentářů

  1. Líčení se ti moc povedlo a tyhle odstíny ti skvěle padnou! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na líčení jsem se už dívala na jiných sociálních sítích a je nádherný. Jak máš tmavé oči a vlasy tak to k tobě naprosto sedne.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné líčení. Tahle barvička ti moc sluší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡