NÁKUP DEKORATIVKY (01/21) -> NOTINO.CZ

 

Pořídily jste si něco v povánočních slevách? Já si před pár dny dokoupila dekorativní kosmetiku - a to produkty, které mi dochází a nejčastěji používám 😊 Zároveň jsem využila akce s dopravou zdarma na Notino.cz, doporučuji jejich akční nabídky sledovat. Všechny produkty, které vám dnes ukážu jsem již stihla vyzkoušet, takže připíšu i své první dojmy. 


L’Oréal Paris Melon Dollar Baby

Po této tvářence jsem pokukovala už pár týdnů a konečně jsem se rozhoupala k její objednávce 😀 Už jsem na dně se svoji dosavadní tvářenkou od Essence a její barevnou kopii nemohu absolutně sehnat. A tato od L'oréal se jí podobá nejvíce. Není sice matná, ale aspoň hezky a přirozeně prozáří moji mdlou pleť. Není přehnaně pigmentovaná a přesně tak mi to vyhovuje! A vůbec jsem nečekala, že bude i po melounech vonět! 😍
 

XX by Revolution FIXX BROW

Došlo mi, že jsem vlastně ještě nikdy nezkoušela průhledný gel na obočí (a vlastně ani řasenku), a protože mě to lákalo, k objednávce jsem připojila i tento od XX by Revolution. Moc se mi líbí balení, které je praktické a velmi estetické :) Gel chloupky nezalepuje příliš, kdy byste opravdu cítily nepříjemný pocit, ale zároveň relativně dobře zafixuje. Za ty tři aplikace, které jsem zatím stihla, jsem při nanášení gelu měla trošku trable s rozmazáváním tužky na obočí, kterou jsem měla aplikovanou. Budu se s ním muset více skamarádit 😄


Maybelline Brow Ultra Slim

Tužky na obočí jsou mým nejpoužívanějším produktem. Přirozeně mám obočí dost řídké, a to tak, že postrádám každý vypadnutý chloupek, který mi pak ve tvaru udělá holé místo.. 😄 S vyplněným obočím se tedy cítím podstatně lépe. Většinou používám tužky klasické velikosti, nicméně jsem se po dlouhé době rozhodla vyzkoušet mikro tužku, pro přesnější dokreslování. První dojmy jsou rozhodně kladné; zaprvé jsem trefila super odstín s chladnějším - přirozenějším podtónem, s tužkou se dobře pracuje a má super výdrž. V recenzi na webu jsem četla, že se i navzdory své velikosti nespotřebuje během týdne jako jiné tužky, což si myslím, že bude  odpovídat (tužka není příliš měkká). 
  

L’Oréal Paris Telescopic False Lash

Tuto řasenku jsem měla už před lety a jelikož jsem s ní byla spokojená, sáhla jsem po ní zase. Za úkol má dodat extra délku a řasy oddělit. Díky speciálně tvarovanému kartáčku stejnoměrně nanáší barvu, a tak předchází jejich slepování. S kartáčkem se snadno pracuje (i na spodních řasách), řasy hodně prodlouží a během dne se nerozmazává.


Potřebujete taky v dekorativce doplnit zásobu? :) Jaký produkt to bude?

//spolupráce

You May Also Like

9 komentářů

  1. Já bych teď spíš chtěla kosmetiku spotřebovávat než nakupovat novou :) Ale zrovna včera jsem si koupila lak na nehty a báze pod make-up, obojí mi docházelo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenka i řasenka vypadají skvěle, ať ti slouží a jsi s nimi spokojená! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tvářenka se mi moc líbí a i to, že voní po melounu :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám teď všeho dost, ale ta tvářenka vypadá skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já doplňuji pravidelně zásobu pudru, ale jsem ráda, že mám momentálně vše, co potřebuji :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Gel na obočí jsem také nikdy nezkoušela, ale mně to moje docela drží, mám ho i celkem husté. :) Ale tužku používám. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta Maybelline Brow Ultra Slim mě dost zaujala, asi objednám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡