NEW IN: NÁUŠNICE PD PAOLA || BONAMI.CZ


Co vy a šperky, je nějaký, na který nedáte dopustit? Jsou pro vás třeba nutností prstýnky či náramek, bez kterého neodejdete z domu? :) Dřív jsem to tak měla s náramky a když jsem si je zapomněla doma, byla jsem dost nesvá.

Nedávno jsem dostala tyto krásné náušnice s názvem Salma značky PD Paola. Patří do kolekce Aisha, která je inspirována estetikou východní Afriky. Jsou vyrobeny ze stříbra AG925 a pozlaceny 18k zlatem. Mám je z e-shopu Bonami.cz - věděli jste, že tam najdete i módní doplňky? Já se tam vždycky ráda kochala nad nábytkem a dekoracemi do bytu 😍
 

Objednávka přišla pečlivě zabalená a k náušnicím byla připravena i dárková taštička - super v případě, když je někomu objednáte jako dárek :) Součástí je i malá ochranná pochetka v lososové barvě, do které můžete šperk uložit.


Na těchto náušnicích se mi moc líbí jak jsou decentní, ale zároveň umí zaujmout :) Taky jsou lehoučké, v podstatě je ani necítím a nebolí z nich po celém dni uši.


Zde ještě detail, každá náušnice má jinou velikost kamínku v zakončení (u toho hranatého je barva také stříbrná, jen je tam asi nějaký odlesk..:))

Zaujaly vás náušnice? A objednávali jste si něco z Bonami? :)

*barterová spolupráce

You May Also Like

6 komentářů

Děkuji za tvůj komentář ♡