Jen blázen má radost z pití vína do němoty. Rozumný při víně moudře uvažuje. // Objednávka vín z VinoodBodlaku.cz


Zvlášť dnešní večer je pro mě jako dělaný pro poklidný relax se skleničkou v ruce :) Od brzkého rána byla u nás v Brně sněhová kalamita a mě zrovna čekala první směna na rozvoz jídla. Prostě ideální podmínky pro seznámení se s úplně jiným autem! :D Za těch několik hodin jsem trochu vymrzla, byla jsem utahaná, no co vám budu povídat.. Domů jsem se dostala až teď večer a těšila se, až se zahřeju a udělám si pohodičku.


Nedávno jsem si objednala vína z obchodu vinoodbodlaku.cz, takže plán byl jasný -> dopít láhev modrého portugala 😃 Další dvě vína mám schovaná pro kamarádky, až si po Vánocích uděláme nějakou společnou session :))

Vybrala jsem si vína původem z České republiky (z Moravy), nejdříve zcela nezáměrně, ale pak jsem si říkala, že ráda podpořím lokální zemědělce. Na výběr zde mají také vína z několika zemí Evropy, dále pak Chile, Argentiny či Izraele. Líbí se mi přehledné a intuitivní rozdělení kategorií na e-shopu, což mi výrazně zjednodušilo vybírání. Je zde také možnost dárkového balení v hezkých bedýnkách.

Zaujala mě nabídka tzv. bag in box - 5l vína ve vakuu a krabici k čepování, což je ideální pro speciální příležitost s více hosty :) 

Navíc si můžete o víně a všem kolem něj přečíst na jejich blogu a dokonce i podcast. 



Vybrala jsem si dvě vína z rodinného vinařství Sedlák, nacházejícím se ve Velkých Bílovicích. Jak už jsem tedy zmínila, pro sebe jsem si nechala Modrý portugal, jehož chuť se mi zalíbila. Nejsem teda žádný odborník a víno ani nepiji nijak často, ale toto mi zachutnalo celkem dost, možná i díky jemné chuti :)) Druhé vínko téhož výrobce je Chardonnay, obě z roku 2019. Merlot Rosé je z privátní řady vín Harmonia Vini Selection, která je sestavena z vín těch nejzajímavějších moravských vinařů. 


Pokud byste rádi zkusili kvalitní víno, které třeba ani v běžných obchodech neseženete, doporučuji na eshop Víno od Bodláků mrknout :) Teď s příchodem svátků se může hodit i jako dárek.


Jak jste na tom vy, chutná vám víno? A pokud ano, jaké máte rádi? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Oh áno. Víno mám moc rada. Teraz na zimu si doma veľmi často robím ako tomu vy hovoríte svařák (milujem to slovo) a ten mám najradšej z červeného, sladkého vína. Ale inak vždy siaham po bielom suchom ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi skvělé vína, taky jsem si mohla vybrat a jsou úžasné. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Chardonnay je víno, které nikdy nezklame! :) Zrovna si doma jedno šetřím na Vánoce a těším se, až si ho s našima otevřeme. :) Dobrý výběr!

    OdpovědětVymazat
  4. Víno od Bodláků jsem také měla, nejvíce mám ráda bílé polosuché a růžové. A pak taky šumivé!:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡