RECENZE: OČNÍ LINKY DERMACOL PRECISE BROWN


I když se mi líbí pečlivě nalíčené oční stíny, většinou stejně volím pouze linky - do práce jsou pro mě praktičtější, jelikož s nimi nemusím řešit případné blednutí, rozmazávání... a vážně nemám čas na jejich korekci. Teda většinou mám s linkami klid, pokud používám kvalitní s výbornou výdrží :))

Od mamky jsem dostala linky Dermacol Precise Brown, které jsem ještě nikdy předtím nezkoušela, ale slyšela jsem na ně chválu. Jsou v hnědém odstínu, což mi bylo sympatické, jelikož v poslední době používám právě hnědé tužky k orámování oka. Slibují dlouhou výdrž, sytou barvu, rychlé zasychání a snadnou aplikaci.


Ihned po vyzkoušení mě zklamal odstín, jelikož barva není příliš hnědá, vypadají prostě černě (posuďte samy na fotce níže). Jasně, nevypadají černočerně, ale hnědou bych v tom taky úplně nehledala. Být tedy světlejší, měla bych větší radost :) 
Nicméně mě mile překvapila skvělá výdrž! Opět jsem objevila bezva linky, které není třeba během dne kontrolovat a předělávat. Mimo to se s nimi bezvadně pracuje, hrot je navržen tak, že s ním jde udělat tenká i silnější linka a ihned krásně kreslí - v mžiku mám linku nalíčenou. 


Za mě tedy spokojenost a ráda si je v budoucnu pořídím znovu! Zakoupit je můžeš například na Notino.cz

Jaké používáte linky vy? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tyjo to je škoda, že není trošku světlejší, protože to by bylo lepší. Není to na těch očích tolik tvrdé jak když jsou černočerné linky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají skvěle, já bych zvolila spíše úplně černou, ale tobě tahle moc sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají super, ale škoda, že nejsou víc do hněda, jak píšeš. Linky ve fixe používám na dokreslování obočí, mám tam totiž jizvu a už mi tam neroste :D

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tuhle mám doma, jen černou. :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡