KOSMETIKA EUBOS: RECENZE PRODUKTŮ K PÉČI O PLEŤ

Před šesti týdny jsem sepsala článek o vybraných produktech k péči o tělo značky Eubos, a tímto článkem bych na něj chtěla navázat. Upřímně jsem jej chtěla vydat mnohem dřív, ale poslední dobou jsem z práce šíleně unavená a nemám absolutně na nic energii :( Nicméně.. here we are ♥ Taky při změně ročního období vnímáte, že vaše pokožka vyžaduje větší pozornost? :) Třeba teď po létě může být vysušená od sluníčka, nebo vás trápí hyperpigmentace, citlivost.. na každého mohou okolní vlivy působit jinak. Některé z produktů, které v dnešním postu uvidíte, používám doteď a nebo bych si je s chutí ráda pořídila znovu.

AMPULKY CAVIAR GLOW BOOST


Naprosto úžasná záležitost! Používání této kúry jsem si užívala, až mě to samotnou trochu překvapilo. Po použití byla pleť nádherně jemná, působila zdravějším rozzářeným dojmem (pleť nebyla mdlá či vysušená). Bohužel jsem už ztratila foto pleti po aplikaci, jelikož jsem měnila telefon, nicméně to byste stejně asi museli vyzkoušet na vlastní kůži :)) Obsah jedné ampule vystačil na obličej, krk a dekolt, nebylo třeba se bát, že mi obsah nevystačí. Je to už pár měsíců, co jsem toto sérum používala, takže bych se k němu zase ráda vrátila! Při lámání ampulek jsem se nejdřív trochu bála, ale funguje to naprosto bez problémů - to jen takové malé info pro ty z vás, kteří by z toho byli také nervózní.

Vhodný pro všechny typy pokožky, účinný proti únavě a vyčerpání, zvyšuje pevnost pokožky - zlepšuje elasticitu a regeneruje. Vysoce účinný koncentrát látek proti únavě a vyčerpání. Výtažek z kaviáru dodává pokožce esenciální aminokyseliny a peptidy, zvyšuje tvorbu kolagenu, zpevňuje, vyživuje a regeneruje. Vitanol Bio chrání a obnovuje pokožku a zabraňuje odbourávání kolagenu. Mořská voda poskytuje intenzivní a dlouhotrvající hydrataci. 

Kaviárové sérum zakoupíte zde za 739,-Kč.
Zde detailní foto s přiloženou pomůckou k rozlomení ampulky.


OČNÍ SÉRUM HYALURON EYE CONTOUR CREAM SERUM

Další z mých velice oblíbených produktů. Jak jsem nikdy na žádné oční krémy nebyla, z tohoto se stal oblíbenec :) A asi už i trošku s věkem je potřeba zařadit hydratační péči na oční okolí. Krémové sérum zanechá pleť úžasně vyhlazenou a tento efekt trvá opravdu dlouhou dobu ♥ Taky mi připadá, že jemně rozjasní - foto pro porovnání dávám níže, doufám, že nejsem jediná, kdo to lehké rozjasnění vidí :D

Bioaktivní kyselina hyaluronová spojená se silanolem podporuje obnovu epidermálních buněk, má restrukturalizační účinek a zajišťuje intenzivní hydrataci. Speciální aktivní složka liftonin zlepšuje mikroreliéf pokožky, redukuje hloubku vrásek a zpevňuje strukturu pokožky. Máslo cupuacu a bambucké máslo jí poskytují intenzivní péči.

Oční sérum zakoupíte zde za 409,-Kč.

↓ Zde menší srovnání pleti před a po nanesení krémového očního séra. Myslím, že je vyhlazení trošičku vidět, i jak pokožku lehce rozjasní :)


ČISTICÍ EMULZE EUBOS MULTI ACTIVE MOUSSE


Ačkoliv jsem pěny v minulosti nemusela, postupem času jsem se na ně naučila a staly se oblíbeným přípravkem v mé rutině. Pěna mi vyhovuje, je bez parfemace, takže se značně snižuje riziko podráždění, pleť mi nevysušuje a nemám ji po aplikaci téměř vůbec napjatou (samozřejmě záleží na typu vaší pleti, moje je mastnější). Také mi pleť nijak nedráždí - na některé přípravky mi pleť reaguje, je lehce citlivější a u toho produktu naprosto v klidu. Pleť bezvadně zbaví nečistot, ráda ji používám každý den. A ještě musím zmínit, že k aplikaci stačí troška a hodně dlouho vydrží!

Jemná čisticí pěna, která intenzivně, ale šetrně zbavuje pokožku nečistot. Ectoin je speciální aktivní složka působící proti znečištění, chrání před poškozením buněk a DNA, a zabraňuje tak předčasnému stárnutí pokožky. Glycoin podporuje buněčné funkce, stimuluje tvorbu prokolagenu a zajišťuje dodatečnou hydrataci pro hladší pleť. Aloe Vera zklidňuje pokožku a hydratuje ji.

Čisticí pěnu zakoupíte zde za 265,-Kč.

UNIVERZÁLNÍ KRÉM BASIC CARE


Na konec jsem si nechala produkt, který mi bohužel nesednul vůbec - ale tak to s kosmetikou prostě někdy bývá :) Jedná se o univerzální krém pro normální až suchou pokožku. Krém mi nevyhovuje, jelikož obsahuje parafín, který má pleť nezvládá (petrolatum hned na druhém místě ve složení, paraffin o něco dál). Při použití na obličej jsem měla nepříjemný pocit neprodyšnosti, na těle už to není tak hrozné, ale všeobecně krémy s parafínem zkrátka nemusím. Nechci ale krém nějak hanit, někomu vyhovovat určitě může :) Já si s ním ale zkrátka nerozumím. Souhlasím ale s tím, že musí pleť dobře chránit před studeným větrem 👍🏻
Krém koupíte zde za 299,-Kč.

Udržuje pružnost a hydrataci pokožky. Ideální na ochranu před chladem. Obsahuje cenný jojobový olej, který vyživuje a zvyšuje vláčnost, vitamin E, alantoin a panthenol.

Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet tolik produktů, od dosud pro mě neznámé značky. Našla jsem si pár výrobků, ke kterým bych se ráda vrátila :)

Zaujal vás nějaký produkt a znáte značku Eubos?

/barterová spolupráce

You May Also Like

3 komentářů

  1. Tuto značku vůbec neznám a ty ampulky nevypadají vůbec špatně! A nad očním krémem už taky začínám přemýšlet, že bych ho možná měla už začít používat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku sice neznám, ale vypadá to na nadějné produkty - super, že jsi s nimi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám ale ty kaviárové ampulky a oční sérum mě zaujaly:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡