RECENZE: Maybelline Lash Sensational Sky High


Tak schválně, taky jste zaznamenaly ten boom okolo nové řasenky Maybelline Sky High? 😄 Na Instagramu se na mě valila ze všech stran, neodolala jsem a rozhodla se ji vyzkoušet také.
Slibuje maximální prodloužení a výrazné řasy již v jedné vrstvě. Na první pohled zaujme opravdu nádherně vyladěný obal, no uznejte samy.. :) Kartáček má plastový s krátkými, pravidelně usazenými štětinami. Je ohebný, ale ne zase příliš, že by to překáželo při aplikaci.

Ihned při prvním vyzkoušení mě mile překvapila svižnost a jednoduchost nalíčení, řasy v jednom tahu dostatečně obalí, a tak jste v mžiku nalíčené :) Na tomto docela lpím, nemám ráda řasenky, se kterými se musíte trápit věčnost, než s nimi vykouzlíte přijatelný efekt.
Řasenka maličko déle zasychá, zvlášť když dáte více vrstev, ale zase lepší, než kdybyste si koupily řasenku, která brzy vyschne. Ta doba ale není nijak dlouhá, jen by to tu bylo fajn zmínit, ať víte.


Výsledný efekt? Rovnou upozorním, že mám řasy průměrné a přirozeně je nemám natočené. Na fotku jsem si je kleštičkami natočila, nicméně když jsem si v pc srovnala fotky řas, kde byly a nebyly natočené, téměř jsem neviděla rozdíl - takhle dobře je řasenka dokázala pozvednout! Taky si na fotkách níže můžete všimnout, jak pravidelné mám řasy na levém oku a jaký chaos je na tom druhém..😅

Logicky vám samotná řasenka neudělá efekt umělých řas, pokud samy nemáte dlouhé husté řasy, to si nebudeme nalhávat.. Ale i s krátkými spadlými řasami si umí poradit opravdu skvěle! A co víc, ten efekt natočení vydrží, řasy po několika hodinách neslehnou. 

Co se týče výdrže, tak za mě taky spokojenost. Řasenka svým složením není voděodolná, ale celý den vydrží v pohodě bez rozmazání. Sprchu zvládla (myslím tím spíše tu vlhkost a jemné kapky, obličej jsem si nenamáčela), rychlejší chůzi v zimě a s respirátorem už zvládla o něco méně - cítila jsem, jak mám řasy vlhké, ale naštěstí žádné obtisknutí nebo šmouhy. Asi jsem moc funěla, když jsem spěchala na tramvaj 😅😉 Běžný den, bez extrémních podmínek však na jedničku a je na ni spolehnutí! Pokud potřebujete výdrž i za ztížených podmínek, mrkněte spíš po ryze voděodolné řasence, ale to je asi jasné :)
Řasenku můžete zakoupit například na Notino.cz.



Koupila bych si ji znovu? Rozhodně ano!
Zaujala vás tato řasenka, plánujete si ji pořídit? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Momentálně řasenku mám, ale kdybych neměla, nebránila bych se ji...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji mám, je skvělá, úplně mě nadchla. Jediný co, tak jsem si všimla, že jde hůř odličovat, to mě trochu mrzí. Ale jinak je fakt úžasná.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem taky četla, ale já teda s odlíčením problém nemám :D :))

      Vymazat
  3. Tak isto som podľahla šialenstvu a vôbec neľutujem, lebo je naozaj skvelá! :) Zatiaľ som postrehla len jeden negatívny názor, ale tak každému vyhovuje niečo iné.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řasenka je teď všude kolem mě a slyším na ní jen samou chválu, budu jí muset také vyzkoušet! :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych ji ráda vyzkoušela, jsem na ni zvědavá! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  6. Jednodílné nebo dvoudílné plavky jsou nezbytným doplňkem na dovolenou, do termálních lázní a bazénů. Široký sortiment plavek pro letní sezónu od MOHITO vám umožní vybrat si dokonalou variantu, která pro vás bude krásná i pohodlná. V našem obchodě najdete pestrobarevné plavky s proužky, květinami, monogramy, logy, ale i zcela hladké verze v tlumených a šťavnatých barvách.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡