ME TIME (ZKOUŠÍM JEDNORÁZOVÉ MASKY A JADE ROLLER)

 
Co vy, oblíbily jste si trend jednorázových masek? Výhody vidím v tom, že si můžete otestovat několik typů produktů za relativně málo peněz - než kupovat jedno drahé balení, které by vám ani nemuselo sednout. Velkou nevýhodou je pak trochu zbytečná spotřeba obalového materiálu, když produkt použijete jednou, maximálně dvakrát. Nedávno jsem ale měla nutkavou potřebu nějaké masky vyzkoušet, proto jsem se hecla a objednala si tři kousky z Notino.cz 😊

Při výběru těchto masek jsem měla šťastnou ruku, všechny tři byly moc příjemné, hlavně ta Bubble mask, která ihned při nanesení na kůži začala pěnit. Pobavila jsem se u toho a i výsledek byl moc fajn, pleť jsem měla hezky vyhlazenou. Vtipné by bylo použití třeba s kamarádkou, sestrou (nebo přítelem 😄), kdy by ten druhý nevěděl, co ho čeká :) Všechny tři masky mají krémovou konzistenci a vystačí na dvě použití. Jen ta Japan Lift mi moc nevoněla, takže tu bych už příště nepotřebovala, jinak super.


Pleťová séra, hutnější krémy či přebytek masky ráda zapracovávám masážním válečkem, takzvaným jade rollerem. Ten můj je od značky Revolution Skincare. Masáž obličeje je s ním velice příjemná a vhod přijde i na oční okolí a případné otoky, které ochladí a uleví od nepříjemného tlaku. Válečky stimulují průtok krve a napomáhají k lepšímu vstřebávání účinných látek pleťových sér a masek. Za mě skvělá koupě, doporučuji!


Máte svoji skincare rutinu? Co všechno zahrnuje? :)

/barterová spolupráce

You May Also Like

4 komentářů

  1. Tak tá maska je skvelá. Ešte som bubble masku neskúšala, ale musím si aj ja takú kúpiť a vyskúšať ju s priateľom. Raz som mu dala takú masku s pandou a už len vtedy sme sa zabávali.
    A veľmi sa mi páči tvoj roller, aj ja už dlho po nejakom pokukujem.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Také ráda zkouším nové masky, i když stále zůstávám věrná i větším balení, spíš bych řekla jak kdy a podle chuti :) Ta bublinková maska vypadá zajímavě, s takovou zkušenosti ještě nemám :)

    Somethingbykta

    OdpovědětVymazat
  3. Pleťové masky jsou moje závislost a tyhle vypadají skvěle! :)) Moc ráda bych je také zkusila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jade roller miluju! Je příjemný a je to s ním zábava. :D


    Ela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡