KOSMETICKÝ WISHLIST + TIPY NA DÁRKY (NOTINO.CZ)

 

Ahojky! Mám tu někoho, kdo stejně jako já, rád dává či dostává praktičtější dárky? 😃 Sama se těším například na huňaté ponožky na doma, určitou kosmetiku, voňavou svíčku nebo třeba dobrý čaj. V dnešní době není od věci ani kvalitní desinfekční gel do kabelky 😅
Já se letos ušetřila stresu a nakoupila dárky s velkým předstihem, už mám i vše zabalené. Nicméně pár dárečků ještě sem tam dokoupím. Mamce jsem například z Notino.cz koupila sérum na vlasy od Redken a lak na vlasy značky Orofludo. Krémové sérum si kupuje pravidelně a lak taky používá skoro každý den, takže jí dárky přijdou stoprocentně vhod. Dále mě napadlo věnovat masku na nohy ve formě ponožek, třeba pro někoho, kdo stojí celý den na nohou, dopřeje si tak extra péči :) 

Většinu výrobků jsem zde vybrala dle toho, že je sama používám a mám je ráda. Třeba makeup Teint Idole Ultra Wear nebo řasenka Hypnôse Drama od Lancôme jsou za mě úplně top. Dal by se z nich sestavit pěkný kosmetický balíček. Konečně bych taky chtěla vyzkoušet něco od Physicians Formula, třeba jejich proslulý butter bronzer, proto jsem ho do wishlistu musela zařadit.
Z pečující kosmetiky jsem tu vybrala pleťová séra od Revolution Skincare - kyselinu salicylovou, kterou aktuálně používám a niacinamide, který bych do své rutiny ráda zařadila. Znáte někoho, kdo tyto aktivní látky používá? :) Chtěla bych také přejít na péči od Bioderma (to mé akné je fakt už hrůza), takže jako takový základní produkt bych si přála pleťovou vodu a k tomu krém ze stejné řady Sebium.

Věnujete někomu kosmetický dárek? :)

*spolupráce

You May Also Like

6 komentářů

  1. Krásný wishlist :) Upřímně většinu s produktů ani neznám, tak děkuji za tipy :) Já jsem u kosmetických dárků vždycky opatrná, ne každému vše sedne, takže když už se pro nějaký rozhodnu, tak se snažím, aby to byly univerzální dárky jako např. sůl do koupele, balzámek na rty a tak :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Taky už mám dárky nakoupené a kosmetika nesměla chybět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ať se ti wishlist splní a produkty ti dělají radost! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já jsem si právě říkala, že bych si některé produkty z mého wish listu mohla vlastně odškrtnout.., ani nevím, jak se mi to podařilo a sešlo. ☺♥ Ale k tvým produktům. Odličovací krém Clinique je moc super, vyplatí se pořídit v nějaké sadě, Biodermu taky doporučuji - každý podle druhu své pleti ☺. Svíčky evokující praskající oheň jsou super, dokonce i jako dárek se mi osvědčily. Řasenka Lancome mi vyhovovala, ale ne zase tolik, abych si ji znovu pořídila, ovšem záleží na osobních preferencích. No a Butter bronzer je velký oblíbenec, navíc ta vůně. Věřím, že se ke všemu dostaneš, hlavně, abys byla s produkty spokojená a dělaly ti radost a službu. Krásný víkend přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡