XX BY REVULUTION - PRVNÍ DOJMY



Už jste slyšely o nové značce XX by Revolution? Jak už název napovídá, pochází od tvůrců Makeup Revolution a tato nová značka spojuje péčí o pleť a líčení v jedno. V nabídce mě nejvíc zaujalo mnoho druhů podkladových bází či fixačních sprejů, nechybí ani paletky očních stínů, makeupy, tvářenky, rozjasňovače atd. Několik vybraných produktů je dostupných například na Notino.cz. Nesmím zde zapomenout pochválit nádherné a kvalitní obaly, jsou nápadité, bytelné i sofistikované :)  

XXPRESS SHADOW PALETTE


Začnu paletkou očních stínů, která mě opravdu nadchla svým odstínem - jsou to přesně ty barvy, které nosím nejraději :) Odstín se nazývá xxecutive, v nabídce se mi líbí například ještě paletka s fuchsiovým stínem, xxtravagant. Stíny jsou zde vybrané tak, aby šly mezi sebou snadno kombinovat, takže nedostanete paletku náhodných stínů, se kterými pak nevíte, co dělat... :) Tento krok mi tedy rozhodně dává smysl a líbí se mi. 

Se stíny se mi pracuje výborně, jsou dobře pigmentované a bezproblémově se zapracovávají. Swatch nejsvětlejšího stínu není tak výrazný, jako u tmavších, ale při líčení s ním není problém. Naopak mě ještě mile překvapil, protože se na víčku ukázal s nádechem do růžova - moc zajímavá barvička.. :) Výdrž také není špatná, zůstaly mi hezké v řádu několika hodin (a to mám mastná víčka a nepoužila jsem žádnou bázi). Jedinou výtku bych měla k tomu, že dva stíny (v paletce napravo) jsou na oku ve finále dost podobné. 


XXTASY PALETTE


Kvůli své mastnější pleti krémové produkty příliš nevyhledávám, ale i přes to jsem byla na tuto paletku tvářenek moc zvědavá! Texturu mají lehoučkou a především se i dobře zapracovávají do pleti. Vůbec se nemusíte bát výraznějších růžových, já je nanášela tak, že jsem lehce ťupla prstem do barvy, začala rozmazávat po pleti a docílila jsem hezky přirozeného vzhledu. Dá se samozřejmě navrstvit do požadované intenzity. Možná škoda, že jsou všechny odstíny lesklé, líbil by se mi i nějaký matný - ale jinak paletka jako taková je super. Mám ji v odstínu Indulgence.


↓ Zde jsem fotku musela ztmavit, aby lépe vynikla tvářenka (použila jsem rovnou dva odstíny - výrazný růžový a béžový jako rozjasňovač). Na očních víčkách mám stíny ze zmíněné paletky, na pleti korektor téže značky.


CONCEALXX


Moc mile mě překvapil také korektor, který je vysoce pigmentovaný a má tak skvělé krytí. Líbí se mi tvar aplikátoru, se kterým se snadno pracuje. Výsledek posuďte samy.. :) Korektor XX by Revolution CONCEALXX nabízí mnoho různých odstínů, má lehoučkou texturu a je vegan. 



XX BOMB H2 GLOW


Jak už jsem zmínila, v nabídce má značky několik druhů bází pod makeup. Tato konkrétně je projasňující. V lahvičce má hutnou konzistenci, na pleti se však rozmazává snadno a rychle se vstřebává. Obsahuje opravdu velké množství třpytek, které se mi ale následně hůř odličují. Na efekt jsou hezké, takže záleží spíš na vašich preferencích, co od produktu čekáte a vyhledáváte. Po nanesení makeupu či bb krému je vidět třpyteček už jen pár, takže není třeba se bát. Celkově je vzhled pleti zdravě projasněný



GLOW FIXX


Poslední produkt, který vám dnes představím, je rozjasňující fixační pudr GLOW FIXX, v odstínu Lustre. Vytváří okouzlující lesklý béžový finiš, dodá pleti zdravý nádech. Na mě je bohužel lesklý až moc, takže jej používám pouze jako rozjasňovač a osvědčil se mi výborně. Přiznám se, že teď na opálenější pokožku jej přiloženým houbičkovým aplikátorem ráda nanáším i na ruce, dodá kůži vážně nádherný vzhled! :) 
   

Zaujalo vás něco z novinek? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Líbí se mi hlavně paletky. Škoda, že je uvnitř podobný odstín, jinak bych asi neodolala. Tvářenky jsou super, jen ty krémové taky moc nevyhledávám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty produkty vypadají opravdu dobře, hlavně paletky.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ten korektor :) Vypadá, že kryje fakt dobře, pak záleží na tom, kolik toho vydrží :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Mě by se líbily paletky :) Ale krémové věci nevyhledávám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Oh, vyzerá to vážne luxusne, hlavne tá paletka očných tieňov. A ešte ma veľmi zaujal korektor. Krytie má krásne. Ak by sa tá rada dostala aj do drogerky určite by som niečo skúsila. Nie som moc na online objednávanie :D
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě asi nejvíce zaujaly ty oční stíny, jsou to přesně odstíny, které používám nejraději! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Paletky vypadají luxusně, ty bych docela ráda zkusila!

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli mě něco zaujalo? No tak samozřejmě, že jo. Já MUR naprosto miluju. Už několik let používám převážně jejich výrobky. A ta nová kolekce je super. Sice teda podle většiny úplně zbytečná, ale tak co :D. Většina říká, že kvalita není vyšší, pouze kvalita obalů. A ty jsou teda opravdu nádherný.

    Mně se moc nelíbí ty tvářenky, krémový věci moc nemusím. A pak ten primer :DD. Ty třpytky😂. Ale tak třeba to pod make-upem vypadá jinak, ale ani tak to moc nechápu. Chápu lesklou bázi, ale tohle.

    Nejvíc se mi asi líbí korektor a fixační pudr. Ale teda je lesklej až moc :(. Možná to nabírat nějakým hodně jemným štětcem a opatrně přebytek vyklepat.

    Verča ze Ztracena v Praze | BÉŽOVÝ OUTFIT S KAPKOU ČERNÉ + NEW IN | OUTFIT

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡