AKTUÁLNĚ NEJLEPŠÍ PRODUKTY ZE SKIN CARE (MANUFAKTURA)


Ahojky! V dnešním článku bych vám chtěla představit hned 4 super přípravky z kategorie péče o pleť, značky Manufaktura. Již před nějakou dobou jsem si řekla, že chci svoji sbírku kosmetiky trochu přeorientovat a zůstat z větší části právě u Manufaktury a Weledy. Možná jste na mém Instagramu zaznamenaly, že jsem v prosinci byla v Manufaktuře na brigádě - neskutečně mě to bavilo a taky mi to začíná chybět! Jelikož ty jejich produkty miluju, fakt jsem se v tom vyžívala a práce mi rychle utíkala 😄🙈 S tím souvisí i fakt, že jsem měla tendence vykoupit půl obchodu (kdybych na to měla) 😅 Jedním ze zakoupených produktů jsou i pleťové vody, o kterých vám vzápětí napíši více. Rovnou vám dám tip na právě probíhající slevy, tak pokud by se vám něco líbilo, mrkněte na jejich webovky nebo přímo v kamenné prodejně :)


JEMNÉ ODLIČOVACÍ MLÉKO S MANDLOVÝM OLEJEM A SEDMIKRÁSKOU

Jemné odličovací mléko rostlinného původu s výtažkem ze sedmikrásky, mandlovým olejem, ovesným beta-glukanem, kyselinou mléčnou, vitamínem E a panthenolem dokonale odstraní make-up a další nečistoty, které se na pokožce během dne usazují. Má mimořádně šetrnou recepturu bez obsahu barviv, alergenních parfémů, parabenů, alkoholu a ropných produktů je ideální i pro citlivou pokožku včetně odlíčení očí. Hydratuje a vyživuje pleť, napomáhá její regeneraci a dodává pocit hebkosti.
Dřív jsem odličovací mléka díky jejich konzistenci neměla vůbec ráda, ale díky tomuto jsem se na to naučila :) I silnější makeup odstraňuje slušně. Po použití nemám pocit mastnoty a nemám pleť nepříjemně napnutou. Funguje přesně tak, jak jsem očekávala a jsem s ním spokojená! :)
Obsahuje 98,04% přírodních ingrediencí a je vegan friendly. 

Klik pro zvětšení (otevřít v novém okně), pokud vás zajímá detailní složení příp. další info.

SEDMIKRÁSKOVÁ ODLIČOVACÍ PÉČE

Přípravky na pleť ze sedmikráskové řady jsou vhodné pro normální, suchou a citlivou pokožku. Mléko i pleťová voda jsou bez obsahu barviv, alergenních parfémů, parabenů, alkoholu a ropných produktů a jsou tak ideální pro citlivou pleť. Obecně je sedmikrásková řada velice oblíbená, zvláště pak jako dárek, jelikož je vhodná pro více typů pokožky :) Dále v péči o pleť naleznete olejovou odličovací emulzi, vhodnou na oči a obličej, která si hravě poradí s voděodolným makeupem. Parfemace je u této řady je velice jemná až nepatrná.


ZKLIDŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ VODA S MADLOVÝM OLEJEM A SEDMIKRÁSKOU 

Kromě sedmikrásek a mandlového oleje obsahuje také ovesný výtažek, panthenol a kyselinu mléčnou. Pleť hydratuje, zklidňuje a napomáhá stáhnutí pórů, čímž zabraňuje jejich ucpávání nečistotami. Je ideální k rannímu i večernímu dočištění pleti. Zanechává pleť čistou, jemnou a ochráněnou před podrážděním. Mimořádně šetrná receptura bez obsahu barviv, alergenních parfémů, parabenů, alkoholu a ropných produktů je ideální k péči o citlivou pokožku.

Tuto vodu jsem dostala k vyzkoušení a jsem za to opravdu vděčná, jelikož jsem si ji neskutečně oblíbila! Jak můžete vidět, nafotila jsem plné balení, které jsem si již musela dokoupit do zásoby :D :))) Líbí se mi, že stejně jako u odličovacího mléka nemám po použití pocit pnutí. I přes to, že neobsahuje alkohol, dočistí pleť solidně a bez podráždění. Ráda ji používám ráno i večer, velkým tamponkem dočišťuji i krk a dekolt, kde se zadržuje také velké množství nečistot. 
S vodou jsem maximálně spokojená a budu se k ní vracet. Všem doporučuji! ♥
Obsahuje 98,85% přírodních ingrediencí a je vegan friendly. 

ZKLIDŇUJÍCÍ A HYDRATAČNÍ PLEŤOVÁ LEVANDULOVÁ VODA S VŘÍDELNÍ SOLÍ

Levandulová pleťová řada je vhodná pro osoby s normální až mastnou a aknózní pletí, která je často doprovázena zánětlivými reakcemi, zvýšeným leskem, rozšířenými póry a ztrátou hydratace.
Výjimečná receptura založená na vysokém obsahu vody z čerstvých levandulových květů, obohacená o přírodní extrakty z levandule, řeřichy, břečťanu, citrónu, šalvěje, lopuchu a mořských řas, vřídelní sůl a kyselinu mléčnou reguluje tvorbu kožního mazu, čistí, hydratuje, tonizuje a zklidňuje pokožku. Neobsahuje parfemaci - bylinné vůně je dosaženo díky přírodním výtažkům. 

Stejně tak jako sedmikráskovou vodu, i používání této mě baví. Musím ale upozornit na silnější vůni levandule, která by pro někoho nemusela být příjemná. Mně to sice nevadí, nijak mě to nedráždí, ale raději to zmiňuji :) Po použití cítím jen nepatrné pnutí, ale stále to není v takové té fázi, kdy se musíte nutně natřít krémem. Již několik týdnů, spíše měsíců, mě trápí fakt dost rozsáhlé akné a musím uznat, že poté co jsem začala tuto vodu používat, se projevy trochu zmírnily. Už jsem ale objednaná k lékařce, tak tomu snad přijdu na kloub. Jako doplňková péče je ale levandulová řada supr! :)
Obsahuje 98,55% přírodních ingrediencí a je vegan friendly.



LEVANDULOVÁ PÉČE O PLEŤ

Je vhodná pro osoby s normální až mastnou a aknózní pletí. Kromě pleťové vody nabízí také zklidňující SOS gel proti akné, který obsahuje přírodní esenciální oleje, karlovarskou vřídelní sůl a glycerin. Má protizánětlivé, čisticí a zklidňující účinky. Napomáhá rychlému vysušení pupínků, snižuje produkci kožního mazu a ochraňuje problematická místa. Více o něm zde. Zaujmout vás může také lehký matující hydratační krém s levandulí a vřídelní solí. 
Klik pro zvětšení (otevřít v novém okně), pokud vás zajímá detailní složení příp. další info.


VÝJIMEČNÝ OCHRANNÝ PLEŤOVÝ BALZÁM S LÍPOU, MERUŇKOVÝM OLEJEM A PANTHENOLEM

Jedná se o přípravek z letošní pod/zimní limitky, který od té doby používám. OK, takže teď malá odbočka, právě jsem se nachytala u slovíčka letos 😅 Myslím tedy z roku 2018. 
Stejně jako v roce 2017, u limitky Med & Rakytník, i tentokrát vyšel ochranný balzám, jehož používání zbožňuji. Je hutný, nýbrž snadno se roztírá a také se rychle vstřebává. Primárně je určený pro normální a suchou pleť, ovšem v chladných měsících je ideální pro všechny typy pleti - ochrání pleť před chladem a větrem. Napomáhá zamezit ztrátě potřebné vláhy, předchází podráždění a poskytuje pleti pocit skutečné pohody. Složení na bázi pravých přírodních ingrediencí využívá výtažku z lipových květů, meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla, panthenolu, ovesného beta-glukanu a vitamínů A, E a C. 
Obsahuje 98,66% přírodních ingrediencí a je vegan friendly. 


LIMITOVANÁ EDICE LÍPA
Vznikla ku příležitosti oslav stého výročí založení republiky a z lásky ke starým časům. Lípa je národním stromem a její květy jsou stovkami let prověřené domácí léčivo - výtažky napomáhají k hebké, hydratované a mladistvé pleti. Kromě pleťového balzámu nabízí edice také sprchový gel bez obsahu SLES a díky speciálnímu přírodnímu pěnivému složení je jeho spotřeba až o 1/3 nižší než u obvyklých gelů (kokosový, olivový olej a cukr). Vybrat si můžete také krém na ruce, tuhé mýdlo, balzám na rty, sůl do koupele, sirup a také toaletní vodu. Recenzi většiny produktů najdete zde. Chybí tam ale sůl a sirup - sůl už jsem si také koupila a úplně nádherně voní, sirup jsem zkusila jen jednou a chutnal mi :)

Klik pro zvětšení (otevřít v novém okně), pokud vás zajímá detailní složení příp. další info.

 Zkoušely jste něco z péče o pleť z Manufaktury? Zaujalo vás něco z dnešního článku? :)
Jinak zakomponovala jsem k produktům i info o celé řadě, což jsem nikdy moc nedělala.. líbí se vám struktura článku? Budu moc ráda za zpětnou vazbu, ohledně čehokoliv!


You May Also Like

7 komentářů

  1. Kdybych měla pracovat v Manufaktuře, tak si asi nic nevydělám. Jinak struktura článku je super. Zkušenost s těmito výrobky nemám. Jediné, co jsem z Manufaktury vyzkoušela, byl krém na ruce a ten byl skvělý.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. S Manufakturou som veľmi spokojná nepoužívam pravidelne ale vždy ma poteší nejaký výrobok od nich mala som soľ do kúpela a krém a šampon :) y
    Vera

    OdpovědětVymazat
  3. Už bych konečně od Manufaktury měla taky něco vyzkoušet. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Sedmikrásková řada byla nebo spíše je úžasná. Tu jsem si oblíbila od Manufaktury nejvíce :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. To odličovací mléko je super! Jinak manufakturu mám také hrozně moc ráda. :) A líbí se mi ty obaly.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡