NARS PALOMA CONTOUR BLUSH


Ahojky! Dnes tu mám recenzi z high-end kategorie, konkrétně na konturovací duo od značky Nars. Paletku jsem si koupila před nějakou dobou od jedné slečny na facebooku, ve skupině kosmetický exchange - doporučuji! :) A jak jsem s luxusnější kosmetikou spokojená?

Paletka obsahuje dva stíny, jeden světlý pro projasnění a druhý tmavší pro zahřátí/konturování. V Sephoře se prodává (tento) odstín Paloma a Olympia, mimochodem za 1180,-Kč. Druhý zmíněný je o něco světlejší. Paradoxem ale pro mě je, že ačkoliv je Olympia světlejší a studenější, obsahuje trošku nažloutlý highlight stín, ale u Paloma je ten stín narůžovělý... no.. to jen tak z mých detailních dojmů :D :) Ale možná se mi to jen zdá a rozdíl v reálu tak patrný nebude.


Oba stíny jsou velice jemně mleté, lehoučké a taky matné. Jak už jsem zmínila, highlight stín je světlý s lehčím růžovým nádechem - což mi ale foťák nezachytil. Ovšem v tenčí vrstvě a po rozmazání do pleti je to nepatrné. Konturovací stín se řadí k teplým odstínům a má oranžovější podtón. Opět podotknu, že když nanesete tenčí vrstvu, intenzita podtónu není až tak výrazná, jako při silnější vrstvě. Já ale bronzuji ráda, takže většinou skončím s výrazným finišem :D :))

Upřímně, po tom světlém téměř nesahám. Bronzující pudr si ale užívám dost. U obou se mi ale velice líbí jejich textura, protože se s nimi úžasně pracuje! V paletce v podstatě nepráší (záleží na štětci, mně ale nepráší), krásně se chytají na pleť a samotnému zapracování také nemám co vytknout :) Hodně dobře je na tom i výdrž, i v těchto vedrech mi na tvářích vydrží ve skvělém stavu. Kvalita je tedy znát a rozhodně je to dobrá koupě. 


A jelikož foťák odstíny umí zkreslovat, rozhodla jsem se vám sem dát ještě srovnání dvou bronzerů - tento z paletky Nars Paloma a theBalm Bahama mama. Pozor! Nanesena je silnější vrstva prstem, kterou na tvářích mít asi nebudete :) Po rozetření vypadají stíny nositelněji, viz na horní fotce :)) Šlo mi spíš o ty podtóny.


Tady už pár fotek přímo na tvářích. Fotila jsem na dvou různých světlech - obě denní, ovšem druhá fotka více na sluníčku. Především na fotce vlevo můžete vidět i ten highlight :) Na pleti nemám silnou vrstvu, takže barva není načervenalá, tak jako u swatche výše.

Tomu obalu prostě nejde odolat! Je krásný, minimalistický a navíc heboučký na dotek :D:))


Celkově jsem s paletkou spokojená a jsem ráda za to, že jsem mohla od Nars konečně něco vyzkoušet. Podtóny stínů jsou trošku ošemetné, možná by mi více seděly trošku jiné, ale myslím si, že na mně jako na tmavším typu to není vůbec špatné :) Pokud jste ale světlejší, určitě sáhněte po odstínu Olympia. Kvalita je podle mě perfektní, a tak i za vysokou cenu mohu doporučit :)



Co vy a high-end kosmetika? A jaký používáte bronzer? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. ten bronzer vypadá fakt dobře, mám jeden od essence čokoládový a nechci se ho vzdát skrz té vůně :D
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, to je na první pohled hned takový mazlíček :-) už dlouho chci od Nars něco vyzkoušet. V hlavě mám to, že bych ráda prvně zkusila nějaký univerzální odstín tvářenky, ale stále se ne a ne dokopat k jejímu pořízení :-) Každopádně tato konturovací paletka vypadá, jak jsem psala hned při prvních slovech nádherně. Já nikdy co se bronzeru týče nějaký dražší nezkoušela a popravdě si vystačím bohatě s levnějšími. Do takových produktů, jako je bronzer, řasenka, pudr, atd.. tolik peněz investovat nechci, protože jsou to produkty, které spotřebuji při každodenním používání opravdu rychle.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Nars je pre mňa taká boujee goal brand. A dúfam že raz bude moja kolekcia makeupu plna tejto značky
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡