ZAFUL BUCKET BAG


Nedávno jsem opět objednávala ze Zaful.com a tentokrát jsem vsadila na kabelku - tedy tzv. bucket bag. Neměla jsem příliš vysoká očekávání a nebyla si jistá, jak bude kabelka vypadat v reálu, ovšem mile mě překvapila. Zmíním také poštu - balíček byl jako každý jiný zabalen v igelitu, ovšem kabelka byla navíc vycpána balicím papírem, aby se nezmáčkla (mimochodem hrozně roztomilým), byla v dust bagu a ještě k tomu v dalším obalu = balení prostě na jedničku :) 
Materiál je opravdu pevný, jako klasická kabelka, což jsem upřímně nečekala :) Rovnou jsem kabelku vyzkoušela, měla jsem v ní nezbytnosti a navíc půl litru pití - vleze se do ní tedy dost a v pohodě tyto věci unese. Zmíním také nastavitelný popruh a vloženou malou přihrádku na drobnosti. Musím říct, že jsem s kabelkou maximálně spokojená a mohu vám ji jedině doporučit! :) 
Koupíte ji zde za $21.49. Při zadání kódu Zafulxie10 máte navíc slevu!


EN:
Recently I've ordered from Zaful.com again and this time I chose a handbag - the so-called bucket bag. I didn't have too high expectations and was not sure how the handbag would look like in real, but I was very surprised. I will also mention the package - it was packed in a plastic bag like every other one, but the handbag had inside a wrapping paper to prevent it from being pressed (by the way, very cute paper), it was in the dust bag and in the next wrapping = packing was just perfect :)
The material is really solid, like a classic handbag, which I honestly did not expect :) That day I went out with this handbag, I had inside some necessities and even a half-liter bottle of drink - so the handbag has enough of space and is okay with heavier things. I also mention an adjustable strap and a small bag for little items. I have to say that I'm very satisfied with the handbag and I can only recommend it to you!
You can buy it here for $21.49. You can use a coupon Zafulxie10, for a discount.


↓ Kabelka bez stažení šňůrek.. :)


V budoucnu ji určitě uvidíte v outfit postech :) 

Jak se vám kabelka líbí? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. Na Zafulu objednávám velmi často a zrovna příští týden by mi měl dorazit taktéž batůžek a nějaké oblečení. Jinak ta tvoje kabelka se mi velice líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka je super, myslím, že bude i dost praktická. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Musím uznať, že kabelka je veľmi pekna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Awesome bag! I love Zaful. :)

    Visit me at: starshinebeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle ten styl kabelek uplne miluju, jednu mam z Aliexpressu a je uplne skvěla a ted si brousim zuby na nejakou trochu vetsi a kvalitnejsi, fakt se mi osvedčily a vypadaji strasne dobre :)))
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡