TIPY NA STYLOVÉ PODPRSENKY


Ahoj! Co vy a nákup spodního prádla, v tomto případě tedy podprsenek - baví vás to, nebo naopak? :) Přiznám se, že u mně je to někde mezi. Největší příčinou je možná problém sehnat skvěle padnoucí kousek :) Nové roční období je skvělá příležitost pro obměnu šatníku, a tak jsem ze zvědavosti prohlížela několik e-shopů.V dnešním článku bych vám chtěla ukázat několik kousků, které mě v obchodech zaujaly. 

První podprsenka je poměrně neobvyklá, a proto jsem si říkala, že by vás mohla zaujmout. Běžně v kamenných obchodech takové zajímavé kousky nevídám. Pokud na sobě nebudete mít zrovna rolák, bude asi trošku oříšek ji sladit s topem, který má výstřih, jistě bychom si ale poradily ;) 
Druhá už je střihem více klasická, ale vypadá opravdu šmrncovně, co myslíte? :) Navíc musí být určitě velmi pohodlná.

Skvěle vyřešený outfit s vyčnívající bralettkou.
http://thefashiontag.com

Tady jsem vybírala spíše podle barvy - ta bordó se mi velmi líbí. Střih je klasický, má ovšem luxusní zdobení krajkou. Podprsenka vpravo je střižena přímo pro hluboké výstřihy. Umím si ji představit především k večerním šatům, které mnohdy mají výstřih složitě řešený :) Vykukující podprsenka není příjemná záležitost, jelikož se musíme stále kontrolovat - tato nám tedy tedy ušetří nervy a navíc vypadá moc pěkně :)


Podprsenka a průhledné tričko? Jde to i kultivovaně :) Tím, že podprsenka v podstatě 
nic neodhaluje tento komplet nepůsobí vulgárně. Dávala bych si však pozor, 
kam v tomto outfitu vyrazím, či jaké doplňky / líčení zvolím, 
ovšem to je nám nejspíše jasné... :) 
https://cz.pinterest.com/pin/643100021759851490/
Objevila jsem také Calvin Klein podprsenku s véčkovým výstřihem, která se mi líbí mnohem víc, než ta klasická. Nedávno jsem si pořídila CK kalhotky s tou širší gumou v pase a řeknu vám, pohodlnější jsem neměla! :) 
Nakonec jsem narazila na tuto černou podprsenku, které má velmi pestré střihové řešení.  


Zdroj fotek z úvodu:
https://cz.pinterest.com/pin/489977634451002584/
https://www.avalon88.com/collections/tops/products/yellow-belle-sleeve-top

Líbí se vám můj výběr? :)


You May Also Like

11 komentářů

  1. Krásný výběr! Druhá z prvního obrázku se mi líbí nejvíce. :)

    Čtu, maluju a tvořím

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce se mi líbí ta první a CK

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, ta poslední černá z Astratexu je boží. Já osobně nakupování spodního prádla zbožňuji a podprsenek a různých kompletů mám opravdu hodně. Oblíbenou mám La Senzu nebo Intimissimi.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo hodně dobrý výběr. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek, zrovna bych podprsnku potřebovala :-) Ta poslední od Astratexu je zajímavá. Mě se hodně líbí ta druhá, krajková lehce průsvitná a pohodlná. Já mám třeba hodně podprsenek z Lidlu a ty mi sedí dobře ale jsou to většinou ty obyčejné a dvě krajkové bralettky, či jak se to píše.

    OdpovědětVymazat
  6. Já na nakupování spodního prádla moc nejsem, vždycky mám problém sehnat nějaký kousek, který by mi dokonale padl.. Tvůj výběr se mi moc líbí, nejvíc ty od CK :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se líbí nejvíc podprsenky na úvodní fotce :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  8. Já zvyknu podprsenky kupovat na astratexu a docela v pohodě. Když nesedí, nemají problém vyměnit nebo vrátit peníze. Podprsenky se mi líbí, ale nejvíce ta bílá od Calvin Klein. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě jsou krásné všechny, skvělý výběr. Snad někdy na takovou seberu odvahu a koupím si k ní vhodné tričko.
    Zdravím z Blog by nyx

    OdpovědětVymazat
  10. Wau, tak ty jsou luxusní, vážně parádní kousky :O Já jsem si moc oblíbila tyhle. Taky tam mají i neobvyklé střihy. Takové ty neokoukané. A miluji třeba prekrizena ramínka. Teď jsi mě inspirovala tak, že si musím k Vánocům zase nějakou novou podprsenku objednat :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je fakt krásný. No já dost často musím hledat tu správnou. Ale povede se mi to. Nedávno jsem však hledala vhodný župánek a našla jsem krásný tady - www.nerio.cz. Teda to je tak úžasný materiál, že si asi pořídím ještě jeden. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡