MANUFAKTURA MEN - BALZÁM PO HOLENÍ, SPRCHOVÝ GEL A ŠAMPON 2v1


Jelikož většina z vás jsou nejspíše dámy, dnešním článkem bych vám chtěla dát tip na dárek pro naše drahé polovičky, bráchu, taťku.. Manufaktura jistě neurazí! :) Jak už jsem psala několikrát, tuto značku kupuji jako dárek pro své blízké velice ráda. Brzy obdaruji i tetu s mamkou, koupila jsem peeling na ruce (boží záležitost) a krém na ruce z nové podzimní edice :D :)
Tyto dva produkty jsem dostala k testování a já dala balzám po holení bráchovi a sprcháč příteli - doufala jsem, že mi budou schopni následně sdělit své dojmy do této recenze. Ale znáte chlapy, zeptáte se jich a oni vám odpoví "Jo, je to dobrý" a tím to hasne :D:) Takže se vám to pokusím sepsat i sama za sebe.


Balzám po holení s bylinným komplexem, panthenolem a kyselinou hyaluronovou

Jedinečná kombinace šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu, ovesného beta-glukanu a chmelu, podpořená zklidňujícím allantoinem a panthenolem zanechává pokožku po mokrém i suchém holení pečlivě ošetřenou, desinfikovanou, hydratovanou a hebkou. Díky obsahu kyseliny hyaluronové má balzám po holení navíc anti-aging účinek - vypíná pleť a předchází vráskám. Příjemný pocit po aplikaci umocní rafinovaná citrusovo-dřevitá vůně s tóny bergamotu, máty, šalvěje a vetiveru, která balzám doprovází.

Balzám má jemnou tekutější konzistenci (nic vodového, aplikuje se bez problému) a velmi rychle se vstřebává. Bratrovi se také moc líbí vůně, je dle něj zajímavá a díky mátě svěží. To musím potvrdit i já, je to taková ta klasická vůně pro muže, ale máta to zpestřila. Celkově je tedy s balzámem velmi spokojený. Koupí určitě neurazíte, navíc obal je velmi stylový :) 
Zakoupit můžete na e-shopu nebo v prodejnách za 189,-Kč (50ml)


Dávkuje se pomocí pumpičky a můžete vymáčknout takové množství, které potřebujete..



Sprchový gel a šampon 2 v 1 s bylinným komplexem a pivem

Pokožce i vlasům poskytne ideální péči díky obsahu rostlinného komplexu z šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu a chmelu, mandlového oleje, panthenolu a ovesného beta-glukanu. Jemně čistí a hydratuje pokožku, předchází tvorbě lupů, stimuluje růst vlasů a napomáhá zabránit jejich vypadávání. Vysoký obsah piva napomůže zvýšení lesku a svěžího vzhledu. Rafinovaná citrusovo-dřevitá vůně s tóny bergamotu, máty, šalvěje a vetiveru dodá vlasům i pokožce fantastickou vůni a energii.

Tento typ produktu jsem koupila příteli loni, stále ho seženete (např. zde), a byl s ním velmi spokojený. Často cestuje, takže ho měl v cestovní kosmetické tašce a jelikož se jedná o sprcháč a šampon v jednom, je víc než praktický. Taky se váš přítel myje tím, co je zrovna po ruce - ať už je to šampon, sprcháč a naopak? :D Tento produkt je tedy vyloženě pro něj :)
Opět i můj přítel chválí hezkou vůni, i když mu nejvíce voněl sprcháč z loňské limitky - obě vůně jsou ale moc příjemné a svěží. Pění vcelku přiměřeně, nic přehnaného ani slabého. Balení má super víčko, kdy jej stačí pouze zamáčknout, žádné zdlouhavé šroubování :) Přítel je velmi spokojený, takže může jedině doporučit!
Koupit můžete zde na  e-shopu nebo v prodejnách za 159,-Kč (300ml)



Koupili jste něco v Manufaktuře i z 
mužské kolekce? :) 

You May Also Like

6 komentářů

  1. Great post! This would be awesome gift. :)

    Check out my new post --> http://starshinebeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jako tip na dárek je to pěkné, jen kdyby můj muž neměl rád jednu značku a nepoužíval ji stále dokola. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. já blízkým taky často dávám jako dárek právě kosmetiku z Manufaktury, protože zatím nikdy nezklamala :) nejvíc mi voní ta s vínem :) nic z pánské řady jsem ale ještě nekupovala, takže díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡