RECENZE: NYX PRECISION BROW PENCIL


Pamatuji si dobu, kdy v drogeriích bylo produktů na obočí opravdu poskrovnu. Já třeba znala jen dvě tužky od S-he a myslím Essence, v černém a světle hnědém odstínu :D Teď je nabídka mnohem bohatší a můžeme si vybrat od mikro tužek, přes gely, vosky, stíny... 

Již nějaký ten pátek mám tužku od značky NYX, která se řadí k jejich novinkám. V nabídce mají celkem 8 různých odstínů, takže by výběr správného tónu neměl být problém. Já zvolila odstín Ash Brown - neutrální až studená střední hnědá. V minulosti jsem měla mikro tužku v odstínu Espresso, která je viditelně teplejší. Mám také Tame & Frame pomádu v odstínu Black, což už ale vážně doporučuji pro tmavší typy - i tak je ale odstín hezky tmavěhnědý. To jen tak na okraj, pokud si (brunetky) nevíte rady s výběrem odstínu :) 

Tuha je plochá, takže se s ní dobře pracuje i pokud máte tenčí obočí. Záleží však na pohybu, buď se můžete snažit obočí vykreslit - efekt chloupků, a nebo uděláte pár definujících tahů a máte hotovo :) Řekla bych, že je dost univerzální. Na druhé straně tužky je kartáček k pročesání obočí, který je také skvěle funkční. Navíc je o něco větší než u NYX mikro tužky a pracuje se s ním lépe (dám vám fotku k porovnání). Musím říct, že odstín mi taky skvěle sedí, na ukázkové fotce to asi nebude tak poznat, ale v reálu působí velmi přirozeně, nemá žádný nežádoucí podtón, který by se ke mně nehodil. Odstín je téměř srovnatelný s mou přirozenou barvou vlasů, takže mi sedne jako ulitý :)

Jak už jsem psala, tužku mám již delší dobu a stále je v ní tuhy dost, takže vám stoprocentně pár týdnů poslouží. S tužkou jsem spokojená po všech stránkách, takže vám ji mohu jedině doporučit. Sama si ji pořídím znovu :)
Můžete koupit na oficiálních stránkách NYX zde, nebo například v Douglas. Stojí 269,-Kč.

 ↓ Nahoře (vpravo) NYX PRECISION, dole starší tužka NYX MICRO ↓






Zaujala vás tužka? Používáte nějaký produkt od NYXu? :) 


You May Also Like

6 komentářů

  1. Vypadá úžasně:) Od NYX mám pudr a jsem s ním maximálně spokojená:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Tuším, že od Nyxu nic nemám, ale tužka vypadá dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Od NYXu používam len ich HD puder, ale aj túto ceruzku si asi zaobstarám pretože stále hľadám tú pravú :D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá veľmi pekne prirodzene, i keď ja som sa s týmito "maslovejšími" ceruzkami nejak nenaučila pracovať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡