NATURADO EN PROVENCE - KONDICIONÉR A ŠAMPON PROTI LUPŮM


Ahoj! Dnes vám představím dvě produkty na vlasy, které jsem v poslední době testovala. Jedná se tedy o šampon proti lupům a kondicionér. Mám je z e-shopu Lavender.cz, který nabízí přírodní a bio kosmetiku. Nabízí dokonce i přírodní mýdla a kosmetiku z Mýdlárny Levandulový dům, no už jen ten název zní úžasně, co myslíte? 😄😊
Ještě dodám, že já složení produktů příliš nesleduji a až tak se v něm nevyznám, ovšem všem přírodním, či domácky vyrobeným produktům fandím a ráda je vyzkouším - pokud mi budou vyhovovat, nemám problém je nahradit za to, co jsem používala doposud :) 


NATURADO Šampon proti lupům

Jelikož mě trápí suchá pokožka hlavy a sem tam lupy, rozhodla jsem se pro šampon zaměřený právě na tento problém. Složení má přírodního původu na bázi sušeného jádra kokosového ořechu a glukózy. Obsahuje zelený jíl (bohatý na minerály), jalovec, esenciální oleje z borovice a šalvěje. Za úkol má vyčistit pokožku a bojovat proti lupům. Bohatý zástup bylin mě mile zaujal.

Co mě při prvním použití zarazilo, byla jeho zvláštní, docela i nepříjemná vůně. Asi jsem čekala něco jiného, na tohle jsem prostě doposud nebyla zvyklá :D:) Po umytí vlasy nemám nijak vysušené, dokonce bych řekla, že vlasy vypadají lépe, než kdy jindy :)
Pozitivního vlivu na lupy jsem si ještě příliš nevšimla, používám i jiné šampony, takže tomu dám čas. Líbí se mi ale výsledek po umytí, vlasy jsou krásně nadýchané, takže za mně super! 
Koupíte zde za 159,-Kč (200ml)



99,3 % je přírodního původu a 10,07 % bio



NATURADO Vlasový kondicionér

S mým typem vlasů se bez následné péče v podstatě neobejdu - nebo obejdu, ale tehdy, když vlasy smotám do drdolu a nesáhnu na ně :D :) Složení má na bázi avokádového oleje, jojobového oleje, bambuckého másla a výtažku z heřmánku, je vhodný pro dlouhé, suché a poškozené vlasy. Vonět má po pomerančích a mandarince.
Kondicionér je hutný, ovšem nanáší se bez problémů. Vůně mi také sedne, takže použití je o to příjemnější :) Musím říci, že vlasy zanechá vážně hezky vyhlazené, to jsem byla sama překvapena. Zvláště v kombinaci se šamponem zanechá vlasy, které vypadají zdravě a plné života.
Za mně super - koupit můžete zde za 199,-Kč (200ml)




Znáte tuto značku? Co vy a přírodní kosmetika? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Značku neznám a co se týká přírodní kosmetiky, tak ji ráda vyzkouším. Momentálně i připravuji sérii článků o přírodní dekorativní kosmetice :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovědětVymazat
  2. Ono celkově přírodní kosmetika voní jinak než ta drogerková. Kosmetickou značku nepoznám, ale vypadá fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím, jen mě to překvapilo, protože jsem ještě tolik přírodní kosmetiky nevyzkoušela :)

      Vymazat
  3. O značce slyším prvně. Lupy už mě díkybohu netrápí, ale věřím, že i tak bych našla využití. Mají zajímavé - až hezké obaly :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Hej! Świetny post, jesteś naprawdę megaaa śliczna :)

    obserwuje i zapraszam do mnie :
    milentry-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vůbec neznám, ale produkty vypadají fakt zajímavě a na to, že je to přírodní kosmetika, cena není vůbec špatná!
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  6. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡