VZDUŠNÁ HALENKA S VÝŠIVKOU


Ahoj! Dnes bych vám ráda ukázala halenku, ze které mám vážně radost. Objednávání ze zahraničních e-shopů bývá tak trochu risk a někdy se to prostě nepovede. Tento kousek je však pravý opak :) Objednávala jsem jej z e-shopu Rosegal.com. Materiál je velmi příjemný, je zde uvedena směs bavlny, a halenka je hezky vzdušná. Není to ale takový ten průsvitný, neprodyšný materiál.

Velikost mi taky perfektně sedí, vše je tak, jak má být. Na konci tříčtvrtečního rukávu je ještě malý knoflíček na zapnutí, což vytváří hezký detail. Výšivka se zdá také kvalitní, ušité je to moc hezky :) Tento top bude skvělý na konec léta či na jaro :)
Jak se vám líbí?
Koupit jej můžete zde za necelých $14.

Hello! Today I would like to show you the blouse I'm really happy about. Ordering from foreign e-shops is a little risky and sometimes it just doesn't end up very well. However, this piece is the complete opposite. I ordered this top from Rosegal.com. The material is very pleasant, it is a cotton blends, and the blouse is pretty airy. But it's not that translucent, not breathable material.
The size fits too. The cut is also great, everything is the way it should be. At the end of the three-quarter sleeve, there is a small button, which creates a nice detail. The embroidery looks good  quality too :) This top will be great for the end of the summer or in the spring :) How do you like it?
Buy it here for less than $ 14.






Jak se vám top líbí? :) Nosíte takový střih? 

You May Also Like

11 komentářů

  1. top vyzerá naozaj super. Tá výšivka vyzerá super ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná. Mám tyhle kousky moc ráda a baví mě na nich i nádech folkloru :) Krásně letní a jarní zálěžitost. Ráda je kombinuju pak s koženou bundou, když je už dobré počasí (pro mě je dobré počasí, když je pod 20 stupňu) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Halenka je krásná, vůbec nevypadá na to, že by byla z čínského e-shopu, moc se mi líbí! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super, připomíná mi teď styl Zary, který jsem si hodně oblíbila :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  5. Teda to je krása! Vybrala sis opravdu dobře.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně tohle není můj šálek kávy, ale top je hezký :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Teda líbí se mi na tobě moc, ale me by bohužel ne sedly ty rukávy 😂

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡