RECENZE: MAKEUP REVOLUTION LONDON - FORTUNE FAVOURS THE BRAVE


Ahoj! Dáme si další recenzi a tentokrát se zaměřím na tolik opěvovanou paletku Fortune Favours the Brave, značky Makeup Revolution. Paletka je vytvořená ve spolupráci s britskou bloggerkou Britishbeautyblogger a jeden čas jsem ji na Instagramu vídala velmi často - však její design je také překrásný :) Říkala jsem si, že ji prostě jednou musím mít a a na ten den jsem se těšila. Co na ni ale říkám teď?

Začnu tedy rovnou designem, paletka má klasický pevný obal, jak už je u MUR zvykem, v krásném zlatém provedení. Musím se ale přiznat, ta paletka se mi strašně špatně otvírá, zvlášť mně, mám dlouhé nehty a nerada bych si je kvůli paletce zlomila (a to se ji samozřejmě snažím otevřít boční stranou prstů! :D). Jde to vážně hoodně ztuha. Uvnitř paletky je velké zrcátko a oboustranný štěteček. Nalezneme zde celkem 30 odstínů - matné, třpytivé a zapečené. Líbí se mi, že je tu poměrně velký barevný výběr, jsou tu modré odstíny, zelené, fialové s přechodem do růžova, nechybí ani pár do hněda, bílé a černé. Řekla bych, že ideální paletka, co se týče možných barevných kombinací :) 




Při nanesení prstem je barva krásně sytá, z čehož jsem byla nadšená. Po nanesení na víčko štětcem ovšem přišlo zklamání. Na víčko prostě nejsem schopna nanést stín tak, jak by měl vypadat. Barva je mdlá, nedá se navrstvit a čím častěji štětcem přejedu, tím víc se stín z víčka ztrácí. A když už nějaké líčení vykouzlím, stíny dost rychle zalezou do ohybu víčka. Jinak štětcem přiloženým v paletce je aplikace snad ještě horší, takže jej ani nepoužívám. Celkově pigmentace se liší stín od stínu. Tohle je aspoň případ, kdy nanáším bez báze. S bází jsou stíny bez problému a vydrží několik hodin v super stavu. Takže teď už záleží na vás, jestli je pro vás samozřejmostí používat bázi pod oční stíny, nebo ne :) Stíny jsou lehce prášivější, nejvíce mi opadávají odstíny se třpytkami, které mám po aplikaci ve značné míře pod očima a na tvářích.

Takhle je pigmentace nádherná, pokud ale nanáším štětcem, je značně horší.

S paletkou se dá vytvořit mnoho různých líčení, a hlavně z toho důvodu se mi zamlouvá. Při použití báze pod oční stíny je paletka bez problému - bez ní je to o dost horší. Jak už jsem tedy zmínila, záleží tedy na vás, co byste stínům odpustily a co ne. Za mě je to lepší průměr ;) 
Kupovala jsem ji na Notino.cz za 464,-Kč.




Líbí se vám paletka? Co vy a tato značka? :) 

You May Also Like

10 komentářů

  1. paletka vyzerá na pohľad veľmi pekne, vydarená, no je tam to sklamanie, že je málo pigmentovaná keď sa nanáša štetcom, pretože na ten tvojej ruke vyzerajú tiene krásne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem od ní hodně očekávala, proto jsem pak byla trochu zklamaná.. :) Jinak ta pigmentace je fajn, když nanáším prstem, je to paráda, ale tím štětcem.. 50/50 :)

      Vymazat
  2. Jo to znám, když nanáším prstem pigmentace bombová, když štětcem mizerná. Mě se osvědčilo to, že namočím štětec do vody trošku utřu do ubrousku a sáhnu mokrým štětcem do paletky, ale ne vždy to pomůže no. :) Jinak paletka je nádherná, líbí se mi odstíny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám od MR inú paletku a som s ňou spokojnáá :) aj po tejto som pokukovala, ale momentálne sa mi tieňov nejako nakopilo :D Tiež poznám ten pocit, keď je pigmentácia prstom lepšia ako pomocou štetca, ale niekedy stačí použiť iný štetček :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. po tej peletke hádžem očkom už nejakú tú dobu. MUR mám rada aj keď ich tiene sú najlepšie s bázou alebo aspoň s korektorom a pravda je, že sú dosť prášivé. napriek tomu ten výber farieb je prenádherný
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku mám ráda, uvažuji o koupi další paletky. Moc se mi líbí tato a vytvořila si s ní hezké líčení.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka nie je úplne zostavená pre mňa - chýbajú (aspoň podľa fotiek) matné tieňe na modelovanie. Ale ako podklad vždy používam pod očné tiene niečo krémové - či už korektor, krémový očný tieň alebo bázu - možno je to tým, že mám suchšiu pleť, ale bez toho na mne nefunguje vôbec nič, či je to niečo z drogérky alebo od Urban Decay.

    OdpovědětVymazat
  7. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡