RECENZE: CANNADERM AKNEA - OŠETŘUJÍCÍ VODA A KRÉM


Dnes tu mám něco pro ty z vás, které trápí aknózní pleť. V rámci výzvy na webu Blogerky.cz jsem dostala možnost vyzkoušet tyto dva produkty značky Cannaderm - jedná se tedy o ošetřující vodu a krém z řady Aknea, určené pro problematickou pleť. Cannaderm používá konopný olej a extrakt pocházející výhradně ze schválených odrůd konopí. 

Speciální konopná kosmetika značky Cannaderm existuje úspěšně již od roku 2002, kdy ji na český trh zavedla firma CANNABIS Pharma-derm, s.r.o. zabývající se vývojem, výrobou a prodejem kvalitní speciální kosmetiky a potravinových doplňků využívajících léčivý efekt konopí. V rámci ČR patří této společnosti naprosté prvenství ve využití konopného oleje v recepturách speciální kosmetiky. Výrazně také přispěla ke změně společenského vnímání konopí.

CANNADERM AKNEA - OŠETŘUJÍCÍ VODA

Tato ošetřující voda je vhodná pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a nadměrnou tvorbou kožního mazu. Certifikovaná přírodní receptura s alkoholem a bylinnými extrakty působí antibakteriálně, účinně čistí a tonizuje mastnou a uhrovitou pleť. Dlouhodobá a pravidelná péče programem aknea zmírňuje nepříjemné projevy spojené s akné jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedomy atp.
Mezi účinné látky patří: konopný extrakt, přeslička, měsíček

Na začátku používání mi nebyl příliš příjemný obsah alkoholu, i když jsem se vyhýbala očím, stejně mi trošku slzely. Po krátké době však bez problému. Na hodně mastnou a aknózní pleť bude toto složení víc než vhodné. I přes to, že mám pleť smíšenou, tento produkt mi pleť nijak nevysušuje, ani nedráždí. Ošetřující vodu používám především večer k celkovému dočistění pleti a následně aplikuji ošetřující krém.
Celkově jsem s produktem spokojená, po použití mi pleť důkladně vyčistí a především působí antibakteriálně na mé četné akné. 
Koupit můžete zde za 171,-Kč (200ml)

Složení: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Calendula Officinalis Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Equisetum Arvense Extract, Cannabis Sativa Seed Extract, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Lactic Acid, Inositol.

CANNADERM AKNEA - OŠETŘUJÍCÍ KRÉM 

Aknea krém je pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a s nadměrnou tvorbou kožního mazu. Vylepšená receptura krému obsahuje přírodní složky, které výrazně redukují nepříjemné projevy spojené s akné jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedony atp. Pro viditelný efekt je nutná dlouhodobá a pravidelná péče o uhrovitou pokožku.
Mezi účinné látky patří: konopný olej, kamenec, myrha, mateřídouška, Tea Tree

S tímto krémem jsem velice spokojená - na rozdíl od vody má mírnější parfemaci, která mi vyhovuje. I přes to, že je krém hutnější, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Je doporučeno nanášet na místa s projevy akné, ale jelikož ho mám většinou po celém obličeji, aplikuji tedy víceméně všude. Navíc krému stačí použít menší množství, velice dobře se roztírá. Po vstřebání cítím, jak je pleť taktéž hydratovaná, takže nemám co vytknout :) 
Koupit můžete zde za 216,-Kč (75g)

Složení: Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glyceryl Stearate, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Potassium Alum, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Palmitic Acid, Commiphora Myrrha Resin Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Glyceryl Caprylate, Cannabis Sativa Seed Extract, Glycerin, Panthenol, p-Anisic Acid, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Thymus Serpyllum Oil, Salicylic Acid, Sodium Bicarbonate, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Xanthan Gum, Bisabolol, Lecithin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citral, Geraniol, Linalool, D-Limonene.


 Celkové hodnocení?
Za prvé jsem ráda, že jsem konopnou kosmetiku vyzkoušela, protože jsem na ni slyšela samou chválu a i moje rodina ji už nějakou dobu používá a jsou spokojeni. Sama na akné trpím dost, není chvíle, kdy bych na pleti nějaký pupínek neměla.. a věřte, že občas mívám doslova boule, to je potom boj o jejich zakrytí a hlavně vyléčení :D :) Tady na fotkách to asi není moc vidět, ale na pleti mám i díky akné řadu jizviček. 

Tyto produkty mi snížily tvorbu nadměrného mazu a hlavně působí na akné antibakteriálně. Pupínky mám tedy stále (budu upřímná, moje životospráva není úplně příkladná), nicméně když už nějaký ten pupínek mám, výrazně urychluje jeho hojení! Toho jsem si všimla opravdu brzy po testování a jsem za to vážně ráda! :) Navíc je potřeba produkty používat delší dobu, takže větší změny uvidím až po čase. 
Díky těmto přípravkům pozoruji pozitivní změny a mohu je tak doporučit dále! :)


 Znáte značku Cannaderm? 

Děkuji Blogerky.cz a Cannaderm.cz za možnost vyzkoušet tyto přípravky!

You May Also Like

6 komentářů

  1. Znám, nejlepší je od nich hřejivá mast, na bolesti nohou byla nejlepší :) díky za tip, také mám teď problémy s pletí :(

    http://ladylenna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale zatím jsem od nich nic nezkoušela. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Také značku znám a ještě jsem nezkoušela, možná v budoucnu, zní lákavě.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tuto značku kdysi v mládí používala a hodně mi pomohla. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuhle značku mám moc ráda. Také mi dnes konečně dorazil balíček k testování, tak jsem velice zvědavá, jak u mě oba produkty obstojí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám tyto produkty na testování a jsem s nimi moc spokojená, určitě si je koupím znovu!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡