DESIGNOVÉ BYTOVÉ DOPLŇKY - KARE DESIGN


Již nějakou dobu si představuji své ideální bydlení, a to především interiér. Jelikož stále bydlím s rodinou, navíc nemám vlastní pokoj, realizovat určité své představy není až tak jednoduché - je to spíše nereálné :D Cítím ale, že stěhování brzy přijde, a tak se moc ráda inspiruji. A o tom je i dnešní článek :)

Nedávno jsem objevila netradiční obchod s bytovými doplňky a nábytkem, který se nazývá kare-shop.cz. Najdete zde designové kousky plné fantaziespontánnosti, které ihned zaujmou. Na e-shopu se mi líbí jeho přehlednost a také oceňuji uvedení rozměrů u nabízeného zboží. 
 Značka KARE symbolizuje nápady týkající se designu a bytového vybavení, které jsou jedinečné, nekonformní a autentické – nikdy nejsou nudné, naopak jsou vždy plné fantazie a inspirace.

KARE je na rozdíl od jiných značek úspěšná ve sledování ikonických stylů, přináší trendy a inovace v designu nábytku, a tím plní sny nadšencům do nábytku a bytového designu. Potěšíme všechny, milovníky nekonvenčního a romantického ducha, divokosti a uvědomělosti, všechny ty, kteří jsou schopni jít za omezení a překážky, pokud jde o zařizování vlastního bydlení.
Mě nejvíce zaujaly vázy z kolekce Largo, které můžete vidět na fotkách. Obě mají úplně odlišný tvar, ale náramně k sobě ladí. Jsou z kameniny a velmi kvalitně zpracované - zaujala mě především luxusní barevná kombinace a celkově vytvářejí skvělý dojem, co říkáte? :) Momentálně mi tu zdobí můj malý koutek na stole, ale už se nemohu dočkat, až je pořádně vystavím v nějakém tom vysněném bytě! :)



Pokračujte pro více fotografií
↓↓↓




Kamenný obchod se nachází v Praze, ale dokonce i v Brně hned v budově Janáčkova divadla! 

Jak se vám vázy líbí? A také vás baví plánovat a realizovat interiér domu? :))


You May Also Like

11 komentářů

  1. je to niečo netradičné a iné, a to sa mi páči :) navyše takto pri bielej stene a nábytku pekne vynikajú :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi takové originální kousky, které se jen tak všude nevidí. Taky se mi líbí barevná kombinace. Vypadá to opravdu skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že se mi to i v celku líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vázy jsou nádherné, vypadá to moc pěkně. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. vázy jsou zajímavé :) vymýšlet doplnky do bytu by mě bavilo, kdybych měla alespon svůj pokoj :) takhle, jak píšeš, je to nereálné :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. My se nedávno stěhovaly, takže ještě stále realizujeme si se ségrou pokoj :) bytové doplňky se mi líbí a pořád se po některých dívám, ty které jsi vybrala vypadají moc hezky:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké doplnky. Hlavně ta váza. Já si ted nedávno taky pořídila vázu, konkrétně tuto - https://www.elarte.cz/bydleni/bytove-doplnky/sklenena-fialova-vaza-layers.html . Jsem takový blázen do kytek, že mám ´mám doma vždy 3-5 čerstvých kytek. Přítel si na to zvykl a nosí mi skoro pořád kytky ;) Máte to také některá tak?

    OdpovědětVymazat
  8. Já se v doplňcích a zařizování přímo vyžívám! Tohle je takové minimalistické, vkusné, super výběr :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, pěkný článek, člověk by mohl pořád něco dokupovat a měnit, jak se mění nálady a plyne čas, mění se i představa o vzhledu prostoru. Koukni na nějaké potahové látky které máme, dá se s tím dost vyřádit. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jsme na tom stejně, taky ještě bydlím s rodinou, ale mám úplně jasno v tom jak bude můj byteček vypadat. A hrozně se na to těším. Už i pokukuju po nějakých tady a líbí se mi jich víc. Hned jak dodělám Bc. tak se chci odstěhovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡