RECENZE: SALOOS SPRCHOVÝ OLEJ RELAX

Dnes bych vám ráda představila nádherně voňavý bio produkt od značky Saloos. Je jím sprchový olej, který přirozeným způsobem jemně a účinně smývá nečistoty bez narušení přirozené ochranné vrstvy pokožky, bez pocitu vysušení a nadměrné mastnoty. 
Cenné výživné látky obsažené v olejích významně přispívají k obnově přirozeného lipidového filmu pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. Nezaměnitelné vůně esenciálních olejů nás mohou příznivě ovlivňovat již při sprchování a tím přispívat k celkové harmonii. Oleje zanechávají pokožku čistou, vláčnou, sametově hebkou a provoněnou.

Sprchový olej Relax

Konkrétně tento obsahuje esenciální oleje bergamot, růžové dřevo a lemongrass, které mohou přispívat k uvolnění při stresu a vypětí. Dále obsahuje například bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, mandlový olej a je vhodný zejména k očistě těla před spaním.
Začneme tedy hezky popořadě. Lahvička je velice pevná a odolná, uzávěr je na šroubování. Celkově je velmi funkční a vypadá i hezky. Samotné dávkování je jednoduché, stačí jen nalít do dlaně - u jedné blogerky jsem četla, že by mohlo být hrdlo užší, mě to ale nijak nevadí :) 
Jako první mě samozřejmě uchvátila vůně, která je opravdu výrazná. Pokud na příliš pronikavé aroma nejste, asi bych zabrousila jinde a nebo vybrala jiný typ - na výběr jich má Saloos opravdu hodně! (odkaz na všechny oleje)
Aplikuje se tedy na vlhkou pokožku, olej nepění, ale vytvoří jemnou emulzi. Konzistence je tak akorát tekutá. Po umytí mám pokožku nádherně provoněnou a hezky jemnou. Přiznám se, že po této zkušenosti začínám sprchovým olejům opravdu přicházet na chuť, protože si vždycky připadám jako v nějakém wellness centru, kde to bývá vždy krásně vyvoněné :) No a pokud dáváte přednost koupání, v nabídce jsou i koupelové oleje :)
Můžete koupit například zde za 104,-Kč (125ml)

RECENZE: SALOOS SPRCHOVÝ OLEJ RELAX


RECENZE: SALOOS SPRCHOVÝ OLEJ RELAX

RECENZE: SALOOS SPRCHOVÝ OLEJ RELAX

RECENZE: SALOOS SPRCHOVÝ OLEJ RELAX

Co vy a sprchové oleje? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já jim také přicházím na chuť protože jsou něčím vyjímečné. :) ta vůně je totiž nádherná, tento vypadá také dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to tu moc hezký, začala jsem tě sledovat:))

    secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. o sprchovým oleji čtu poprvé :) celkem mě článek zaujal.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od Saloos jen ne tento a jsou super!
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  5. Tento jsem měla kdysi taky, nádherně voní! :) Já mám sprchové oleje moc ráda, respektive - tenhle jsem měla ráda, ale zároveň to byl jediný olej, který jsem zkoušela.. :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡