NEW IN: OBLEČENÍ Z ROSEGAL.COM

Po opravdu hodně dlouhé době vám přináším článek se svým nejnovějším oblečením! Upustila jsem od nich řekla bych z ničeho nic, protože stejně většinu mé novinky představím na sobě v outfit postu :) Tentokrát jsem ale dostala možnost si objednat z e-shopu Rosegal.com, a proto vám o svých poznatcích něco povím..
Co se týče samotného e-shopu a vybírání produktů, oceňuji například převodník metrických hodnot a samozřejmě rozměry daného oblečení, což jinde mnohdy chybí. Poštovné je zdarma a celková doba dodání byla cca 15 dní, kdy nejdéle trval transport z Nizozemska.

new in rosegal.com Baseball Long Sleeve Stand Collar Jacket
BOMBER JACKET
Začnu tedy bomber bundičkou, kterou jsem si opravdu oblíbila! Je velice lehoučká a tenká, takový klasický "šusťák", hrozně super do počasí, které se neustále mění. Dobře se mi nosí právě třeba s tenkým cardigenem či jen na tričko. Střih je klasický, jak je u těchto bund zvykem, ale upozorním na lehce kratší rukávy - to mi nevadí, jelikož do tepla je mívám stejně ohrnuty a v zimě se bunda nosit ani nedá. Celkově jsem s bundou moc spokojená, ale přeci jen je tu to ale. Na e-shopu se bunda jeví jako čistě červená, v názvu ale stojí označení wine red. Dorazila mi tedy tmavá bundička vínové barvy a celkem mě to tedy dostalo, jaký rozdíl je to s fotkou na internetu - jenže při focení bundy do tohoto článku jsem pochopila problém :D Proto jsem vám nakonec přidala i fotky pořízené mobilem s odlišným světlem, kde je barva víceméně reálná.  
Ještě tedy zmíním, že jsem si objednala velikost S, která mi kupodivu sedí - normálně si kupuji velikost 38/M. Mohla bych ji mít maličko širší v zádech nebo ramenou, jinak je velikost super. Pokud tedy máte hodně drobnou postavu, počítejte s tím, že je to Sko větší :)
Koupit můžete ZDE za $18.65
rosegal.com Baseball Long Sleeve Stand Collar Jacket
rosegal.com Baseball Long Sleeve Stand Collar Jacket

Cut Out T-Shirt

Jako druhé jsem si vybrala takové basic tričko tmavěmodré barvy. Neobyčejným jej dělá řešení výstřihu, které celý look ozvláštní. V reálu vypadá naprosto stejně jako na e-shopu, celkově má delší střih, což je fajn. Mám velikost M, která je opět malinko větší. Na těle je moc příjemné (směs bavlny) a nemám s ním sebemenší problém :)
Koupit jej můžete ZDE za $9.99

rosegal.com Simple Cut Out Solid Color T-Shirt For Women
rosegal.com Simple Cut Out Solid Color T-Shirt For Women
rosegal.com Simple Cut Out Solid Color T-Shirt For Women
A zde nějaké momentky z Instagramu :)

Celkově jsem s oblečením spokojená, dodání bylo také v pořádku. Jediné co mě zarazilo byla barva bundičky, jinak je ale vše kvalitní a jsem spokojená.
Oba kousky určitě uvidíte i v nějakém outfit postu :)

Jak se vám oblečení líbí? Objednáváte ze zahraničních e-shopů? :)


You May Also Like

15 komentářů

  1. Bomber vypadá fakt skvěle! A sluší ti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ze zahraničních eshopů neobjednávám :) ale oba ty kousky vypadají zajímavě :3
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Obojí vypadá skvěle, ale ten bomber je opravdu boží ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tá farba bundičky je krásna! Super nákup :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  5. ze zahraničních obchodů neobjednávám a bunda i tričko ti sluší, ta barva by mě asi také zarazila, ale na druhou stranu mně se líbí jak červená, tak ta vínová :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Ten bomber vypadá perfektně :) já jsem vždycky hrozně rozpačitá u zboží z těhlech obchodů, líbí se mi teď spoustu kousků na zaful.com, ale bojím se, že mi buď nesedne velikost a nebo to bude hadr... tak jsem ráda, že mám další "recenzi" od někoho,kdo s tim má vlastní zkušenost :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To tričko vypadá krásně :).
    No já zatím neobjednávám ani z těch českých, nevím, mám z toho divný pocit. Nicméně stejně asi i tohle "období" jednou přijde, protože jsem vždycky tak utahaná, když přijdu z kamenného obchodu, ne fyzicky, ale spíš psychicky :/.

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tak super, nakonec oboje dorazilo a oboje vypadá moc dobře! Mám dost podobné tmavě modré triko z H&M a má taky hlubší výstřih, tak do něj ráda nosím podprsenku z ebay, tu s překříženými šňůrkami. No vypadá to moc dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡