RECENZE: PALETKA MAKEUP REVOLUTION LONDON - GIRL PANIC

Dokonale funkční paletka - asi tak bych popsala paletu očních stínů od značky Makeup Revolution London zvanou Girl Panic. Pokud si užíváte kosmetiku stejně jako já, vsadím se, že tyto paletky důvěrně znáte. Přesto ji tedy představím od základů :)

BALENÍ
Samotná paletka je navíc zabalena v papírovém obalu, který se u jednotlivých paletek liší. Celkově mi obaly připadají velmi nápadité a krásné na pohled :) Samotná paletka má bytelné, černé balení a šmrnc tomu dodává její lesk a zlatý nápis. Po celé délce horního víka se nachází velké zrcátko, což oceňuji zejména na cestách.
SLOŽENÍ
Girl Panic je z řady Salvation a obsahuje 18 stínů, z nichž 12 je třpytivých a 6 zcela matných. Barevná škála si mě dostala opravdu nejvíce - celá paletka je laděná do narůžovělých nude tónů, a proto si myslím, že sedne každé z nás. Já osobně se již nemaluji nijak barevně a volím spíše tlumené tóny, a ty tato paletka přesně obsahuje. Dá se s ní vytvořit jak decentní, tak dramatické líčení, jelikož obsahuje dostatek neutrálních, světlých barviček, stejně tak ale nechybí ty výrazné. 

paletka makeup revolution london girl panic recenze

PIGMENTACE
U této značky jsem se již přesvědčila o dobré kvalitě za přijatelnou cenu. U této paletky tomu není jinak, ale pár drobných nedostatků by se našlo. Některé odstíny jsou pigmentované více, jiné méně, přesto je však paletka stále dobře použitelná. Překvapivě nejtmavší stín v paletce není až tak intenzivní, jak se tváří. Čím více třpytivý odstín, tím lépe je pigmentovaný a mnohdy je to vážně pecka - uvidíte swatch :) Matné odstíny tak výrazné nejsou, svoji barvu ale neztrácí. Musím také zmínit, že malinko práší, to je však u matných stínů běžné a není to nijak přehnané :) Všechny tyto drobné detaily mi nijak nevadí, paletka je stále perfektně funkční :)

VÝDRŽ
Dostávám se k poslednímu článku, který ke zhodnocení neodmyslitelně patří. Když vytvářím jemné, decentní kouřové líčení, většinou nepoužívám bázi pod oční stíny, pokud chci však něco výraznějšího, raději na ni nezapomínám. S bází není co řešit, stíny vydrží v perfektním stavu celý den. Možná vás teď překvapím, ale bez báze to není o nic horší :) Nemám tedy nijak mastná víčka, a tak mi stíny vydrží určitě o něco déle, přesto se mi u jiných paletek stalo, že se mi stín zcela slil do ohybu. To tato paletka nedělá. Bez báze mi připadalo, že se během dne jen lehce vytratí barevná intenzita, ovšem nic tragického. 
HODNOCENÍ
S paletkou jsem maximálně spokojená, barevná škála je pro mě jako dělaná a připadá mi univerzální - paletka, která vám nesmí chybět. Ikdyž jsem zmínila pár méně pozitivních vlastností, jsou to opravdu jen detaily, které jsem chtěla zmínit. Paletka je dokonale funkční a všemi deseti vám ji mohu doporučit:)
Koupit můžete >zde<  za příjemných 198,-Kč.
paletka makeup revolution london girl panic recenze
paletka makeup revolution london girl panic recenze
Nafotila jsem ji z několika úhlů, ať vidíte barvy opravdu takové, jaké jsou.
paletka makeup revolution london girl panic recenze
paletka makeup revolution london girl panic recenze
Zde vidíte několik vybraných odstínů a jejich pigmentaci. Spodní tři jsou matné.
paletka makeup revolution london girl panic swatch
Za poskytnutí paletky děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz,

Máte zkušenost s kosmetikou Makeup Revolution? Jak jste spokojené? :) 

You May Also Like

22 komentářů

  1. To koukám, že ti tak sedla... já mám některou z těch větších paletek a ty stíny jsou tak měkké, že při nanášení se na nich udělá krusta a pak je ne a ne nabrat. Už bych si asi další paletku téhle značky nekoupila. Dost mne to odradilo.

    Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt? Tak to je teda zvláštní, s tím jsem se nesetkala. Toto je moje druhá paletka MUR, ale i mono stíny mi vyhovují. Těžko říct no, ne každýmu bude vyhovovat to stejné.. :)

      Vymazat
  2. Já mám doma jednu MUR a bohužel se mi stíny strašně slívají... Ale stává se mi to i s tou Naked od UD, takže to bude buď mým tvarem oka nebo mám hodně mastný víčka... :(

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, zkus bázi třeba od NYXu, to je pak naprostej držák! :)

      Vymazat
  3. Paletka vypadá opravdu dobře, hezké odstíny.. Já mám od Makeup Revolution zkušenost zatím jen s tvářenkou.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletky od Makeup Revolution mam rada a tahle taky nevypada vubec spatne :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky od Makeup Revolution mam rada a tahle taky nevypada vubec spatne :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná paletka. Od Makeup Revolution již jednu vlastním a naprostá spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tá vyzerá naozaj super! :)

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka se mi hodně líbí odstínově! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. krásna je..ja som so Revolution paletky veľmi obľúbila, a táto má krásne balenie..ako knižka :) a farbičky presne také aké väčšina z nás používa :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka je krásná! :) Já mám od Makeup Revolution pár produktů v mé sbírce a moc ráda je používám - hlavně paletku tvářenek SUGAR AND SPICE, to je můj miláček ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  11. Od této značky jednu paletku mám a jsem s ní strašně moc spokojená :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. Na paletky od tejto značky som už viac-krát pokukovala. Veľmi sa mi páčia ich odtiene. Taktiež ti dávam odber na blog :) .

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  13. Paletka má moc pěkné odstíny :) Jinak celkově paletky od Makeup Revolution mám ráda.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  14. OD MUR mám spoustu kosmetiky a se vším jsem nadmíru spokojená. Mám dvě paletky stínů, jednu obrovskou a druhou skladnější, má velmi podobné stíny jako tato tvoje :)

    GIVEAWAY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám od MUR paletku Girl on film, se kterou jsem moc spokojená. Tahle vypadá fakt hezky, moc se mi líbí barevnost stínů :)

    Manufaktura | Pleťový olejový elixír

    OdpovědětVymazat
  16. MUR paletky mám hodně ráda - aby taky ne, když jich mám tolik. Jediné, co mě na nich mrzí je, že jsou všechny hrozně podobné co se odstínů týče. Mám Iconic 3 a New-trals vs Neutrals, a celá spodní řada N-T vs N je složená z odstínů Iconic 3 :(

    Hezký den:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  17. Paletka ma veľmi zaujala, má nádherné farby!:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný odstíny :) Jak jsem si Kači kupovala tu beauty truhlu, tak tam bylo 6 paletek, takže líčení s nima jsem si hodně oblíbila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡