MY FALL 2016 WISHLIST

Také si už plánujete, co byste si na podzim či zimu rády koupily? Počasí posledních dní k tomu vyloženě vybízí. Proto jsem zapátrala, jaké hezké kousky se dají momentálně sehnat. Celkově mě nejvíce zaujalo oblečení, ale i doplňky, na e-hopu Esprit.cz. Do svého wishlistu jsem vybrala samé sofistikované, basic kousky, které jen stěží vyjdou z módy. Přiznám se, že mi takových kousků v šatníku ještě poměrně chybí. Jak jste na tom vy? :) 

V šatníku mi schází bez pochyby basic kabát! Vlastním dva kabáty, z toho jeden je mi velký (nechce ho někdo?:D) a druhý je vzorovaný - mohly jste ho vidět v outfitu minulý rok. Co ale jednobarevný kousek? Ten na mě asi teprve čeká. Vybrala jsem tři kabáty, které mě čímsi velice oslovily. Důležitou roli hrají i jejich barvy - tyto já prostě můžu! :)

Dalším mým must-have jsou trička s dlouhým rukávem. Teď si možná klepete na čelo, ale loni jsem sháněla obyčejné tričko s rukávem, které by mi dobře sedělo, opravdu hodně dlouhou dobu! Nakonec jsem si koupila dvě a ani jedno z nich není zkrátka stoprocentní. A jelikož je mi v zimě vždycky příšerná kosa, vynosím je každý den :) Tyto mě zaujaly svou jednoduchostí a příjemnou barvou.
Já a rifle - kapitola sama o sobě. Nevím, čím to je, ale nikdy mi žádné nesedí! Proto bych samozřejmě uvítala nějaké nové, hezky padnoucí džíny :)
Tyto doplňky mě ihned upoutaly svými jemnými vzory a barvami - nádherný minimalismus, co říkáte? Navíc bych si do budoucna přála nějaké kvalitnější hodinky podobného stylu. Nezapomenu taky na malou kabelku v béžové/nude barvě - takovou jsem ještě nikdy neměla a už bych se mohla oprostit od těch černých :)
Líbí se vám můj dnešní výběr? Co byste si rády pořídily vy? :) 

You May Also Like

15 komentářů

  1. Krásne veci, brala by som všetky. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj výběr se mi moc líbí! :) Ve svém šatníku bych ráda přivítala každý z kousků :D Ale nejnutněji potřebuji sehnat rifle a kabelky :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď právě kupuji jen basic kousky, musím říct, že už jich mám celkem dost :D Moc se mi líbí ten kabát :) S riflemi mám stejný problém jako ty. Je to vopruz si je kupovat, ještě k tomu jsem malá, takže všechny kalhoty jsou mi strašně dlouhé :D

    Skincare Routine

    OdpovědětVymazat
  4. No rifle a dlouhé trička také za chvíli budu shánět :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Super wishlist, taky se teď snažím nakupovat kousky, které za rok nebudu chtít prodávat, protože se mi nebudou líbit. Moc se mi líbí ten vínový kabátek, ten kup <3

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Výborný výber kabátov, chválim. :)

    Pozývam ťa na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  7. Pekný výber, páči sa mi :)

    OdpovědětVymazat
  8. já zítra jedu nakupovat ještě na léto a ty už máš wishlist na podzim:D i když počasí naznačuje, že podzim už je dávno... xD kabáty se mi líbí všechny, jsem celkem kabátový typ a basic mám nejraději:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Minimalismus můžu..:) trika s dlouhým rukávem naštěstí mám (jen černá..:D) a kabát mám basic takový hezky zelený a pak jeden šedý. Já na svém wishlistu bohužel nic nemůžu mít (nový byt, méně místa..:D)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný výběr, zrovna sháním hodinky, tak děkuju za tip. :-) Jinak já podzim jedu na vlně minimalismu, trika s dlouhým rukávem v různých barvách, jednoduché svetříky a kabátek. Asi musím trochu obnovit šatník skrze svetříky, protože přeci jen rychle se obnošují.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten první kabát a hodinky jsou naprostá bomba! :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  12. Ja by som potrebovala hlavne čierne skinny nohavice, nakoľko tie moje sú už tak vypraté, že ich farba pripomína skôr šedú :D

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  13. Toto mi nerob!! Ešte je leto, žiadna jeseň :DD Nechcem školu!! :DD Ale inak pekné kúsky :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  14. Trička s dlouhým rukávem musím nakoupit taky :) Kabátek taky musím sehnat! :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡