SUMMER WISHLIST

Léto už se blíží a já opět nemám co na sebe - známe to :D Už nějakou dobu toužím po typicky letním kousku oblečení - květované tílko, roztomilé vzdušné šortky.. cokoliv :) V mém šatníku převládají jednobarevné basic kousky, a tak jsem zapátrala po něčem výraznějším. Jak to máte vy, máte na léto už nějaký top kousek? :)



1. Šifonové tílko: Jasná volba do těch veder, co nás čekají. Na tomto mě nejvíce zaujalo celkové zpracování - no řekněte, není nádherné? :) Navíc působí opravdu elegantně a rozhodně s ním neuděláte ostudu.

2. Elastické high-waist kraťásky: Přiznám se, že v mém šatníků se nachází nadvláda džínových šortek a nechápu, jak mi tento pohodový typ může chybět! Vždyť jsou tak krásné a praktické, co myslíte? Letos si minimálně jedny musím pořídit :)

3. Netradiční plavky: Taky občas toužíte na pláži vypadat jako bohyně? Já také, a to každý rok. Na dovolenou sice nejezdím často, ale přesto. Se svoji postavou se v plavkách příliš dobře necítím, možná mi rozumíte..:) Tyto plavky mě zaujaly na první pohled, vypadají úžasně! Asi nebudou příliš praktické, ale určitě na sebevědomí přidají. Na těle musí vypadat božsky! 

4. Výrazné náušnice: Nedávno jsem v obchodech koukala po nějakých netradičních náušnicích, ale nic mě neuchvátilo. Za to tyto kytičkové ano! :) Je super, že se mohou nosit jen jako kytičky, nebo k nim můžete připnout i tu ozdobu dole - no podívejte se samy na odkaz, jak dobře vypadají! ♡

5. Sandálky: Co vám budu povídat, můj botník je tragický. Naštěstí už dokupuji nové přírůstky :) Tyto botky mě zaujaly svojí barevnou kombinací a jednoduchostí. 

Zaujal vás nějaký kousek? Co budete v létě nejčastěji nosit vy? :) ♡

You May Also Like

18 komentářů

  1. Ta halenka vypadá moc hezky. Já kraťasy moc nenosím, spíš mám radši sukně. Taky jsem se chtěla vydat na letní nákupy, ale nějak jsem zjistila, že vlastně nic nutně nepotřebuju, protože oblečení mám tolik, že to ani nestíhám vynosit :D. Ale stejně to doapdne tak, že vykoupím obchody :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ta halenka, ta je top ♥.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné tielko :) Ale namiesto tej modrej by som tam dala čiernu a potom by to bolo TOP! :3
    Kraťasy na tento štýl som si chcela kúpiť aj ja, ale mám pocit, že v nich vyzerám neskutočne smiešne, tak som to radšej nechala tak :D
    A mám úchylku na náušnice, takže ich mám kopec :D Dokonca aj podobné týmto :)
    Ja som si teraz po dlhom hľadaní kúpila až do Varšave čierne rifľové kraťasy s vysokým pásom, takže asi to bude môj TOP kúsok na leto :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Podobné náušnice jsem si objednala na Aliexpressu, tak už se těším, až mi přijdou. Teď za poslední dobu jsem tam docela dost objednávala, je to zlo :D.
    Já bych si ještě ráda koupila nějaké sandálky, jinak nic novýho nejspíš kupovat nebudu, protože mám právě letního oblečení dost, hlavně hodně šatů a ty teď nosím nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne kousky, nejake platene kratasky bych si taky urcite chtela poridit, uz minuly rok se mi moc libily, ale zatim jsem si sama zadne neporidila :-)
    Lovely imperfections | TheBalm a Clinique giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne kousky, nejake platene kratasky bych si taky urcite chtela poridit, uz minuly rok se mi moc libily, ale zatim jsem si sama zadne neporidila :-)
    Lovely imperfections | TheBalm a Clinique giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Ty naušničky jsem kupoval na Ali a už je mám cca dva týdny doma a jsou nádherné, brala jsem jedny i mamce :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný wishlist. Ja mám na leto jasný cieľ= kúpiť si midi skukňu.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  9. Pretty selection! Nr. 3 is my favourite.

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělý wishlist! Držím palce, aby jsi si z něj všechny věci pořídila :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  12. Sandálky mám na léto od minulýho roku, nemůžu si je vynachválit! :) a ty elastické kraťasy do pasu jsou taky extrémně pohodlné :)
    eL

    OdpovědětVymazat
  13. všetky veci sú super a na leto určite ako stvorené :) ja som napríklad celé roky hľadala netradičné plavky, ale nedávno som chcela uloviť práve nejaké jednoduché a medzi všetkými tými asymetrickými strihmi som skoro nikde nič obyčajné nevedela nájsť :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. tie šortky sú kráásne! :) skvelý wishlist ja si plánujem kúpiť nejaké pekné šaty a sukňu

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkný wishlist, Kati. Zajdi na naušnice do I am do Vaňkovky. Mají tam krásné!

    http://www.obycejyn-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi plavky! Já budu nosit jako vždy volné věci!

    OdpovědětVymazat
  17. Věci jsou krásné, já to mám spíš naopak, mám samé barevné vzorované věci a chybí mi basic kousky :)
    Jinak kdyby jsi chtěla ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡