RECENZE: HAVLÍK APOTEKA - KRÁSNÁ SLEČNA

Ahoj kočky ♡ Dnes bych vám ráda představila pleťový krém, který jsem radostně testovala. Stal se jím biokrém pro aknózní a problematickou pleť Krásná slečna od Havlíkovi přírodní apotéky. O této sympatické značce jsem slyšela již před nějakou dobou, ale až teď jsem ji mohla poznat na vlastní kůži. Obsahuje kombinaci extraktu z oddenků kosatce florentského, vitaminu A a zinku. Je tedy vhodný pro problematickou pleť se sklony k akné a ekzémům. K dalším účinným složkám patří například: hroznový olej, extrakt z rakytníku a propolisu či makadamiový olej. Jak krém obstál?

Začnu tedy popořadě. Opět musím pochválit hliníkovou tubu, díky které máte jasný přehled o zbývajícím množství krému. Balení celkově působí nádherně svojí jednoduchostí a moc se mi líbí. Navíc se v krabičce nachází papírek s nápisem "Jsi nádherná" - což je skvěle povzbuzující a je zde také přiložen příbalový leták, jak tomu bývá například u produktů z lékárny. V něm se dozvíte snad absolutně všechno, co je třeba vědět :) 
Po otevření okamžitě ucítíte příjemnou vůni, která mi trošku připomíná bylinkový čaj :) Parfemace je velmi příjemná, tak akorát intenzivní a nevtíravá. Konzistence krému lehoučká, roztírá se velice dobře. Co také oceňuji, je rychlé vsáknutí do pleti. Aplikovat se může ráno i večer v tenké vrstvě, nejraději však krém používám před spaním. 
Ptáte se, jestli mám teď bezchybnou pleť? No, tak bohužel nemám :D V posledních dnech až týdnech se nahromadilo značné množství nepříznivých vlivů a moje pokožka dost trpěla, a tak mi krém dodával snad jen nádhernou hydrataci. Jak asi víte, boj s akné není jen o krémech. Musím podotknout, že již po prvním použití jsem pocítila, jak je pokožka krásně zhydratovaná a vyživená. Tento pocit - viditelný pocit - u všech krémů nemívám. Pokud tedy hledáte kvalitní krém s vynikajícími vlastnostmi, doporučuji všemi deseti! :) 
Koupit můžete > zde <

↓↓↓


 klikněte pro zvětšení :)


(článek přednastaven, jsem v zahraničí)

Zkoušely jste už nějaký produkt této značky? Vyhovuje vám? :) 

You May Also Like

14 komentářů

  1. Skúšala som už krémik, tiež som o ňom písala na blog. Zaujímalo by ma, či ti vyhovuje aj pod makeup?

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznm se, že jsem ho pod make-up nezkoušela, protože v poslední době make-up moc nenosím :)

      Vymazat
  2. Mně se tak strašně líbí ty obaly ♥ Od značky jsem ale zatím ještě nic nezkoušela :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle už chci strašně dlouho vyzkoušet, slyšela jsem zatím jen samou chválu a navíc ta značka je mi moc sympatická :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  4. Kači, mně se v poslední době taky zhoršila má problematická pleť a jsem z toho celkem špatná, protože nevím, co dělám špatně... Ale už dlouhou dobu jsem ji neměla, tak hroznou jako mám teď. Takže na sebe patlám fakt všechno možné a stejně nic nepomáhá... Tento produkt bych chtěla od Havlíka vyzkoušet nejvíc :)

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom úplně stejně no :/ Mám samé boláky a dělají se mi z nich jizvy, no děs :D Snad se to brzy srovná.. :)

      Vymazat
  5. Mám tenhle krém na seznamu, už jsem si zašla pro vzorečky, tak uvidíme. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji jejich obaly, a ty názvy to je prostě dokonalost!!

    OdpovědětVymazat
  7. Máš moc hezké fotky :) Já jsem pár krémů od Havlíka zkoušela ve vzorečcích, ale moc mi nevyhovovaly. Mám sušší pleť a byly na mě takové vodnaté. Ale zato jejich mycí elixír to je to nejlepší intimní mytí, které jsem kdy vyzkoušela a jiné už nechci :)

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok ! :) Aj fotky vyšli :))
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Chci co nejdřív vyzkoušet Královskou snídani pro plet nebo tu jejich druhou ranní masku. Ale o Krásné slečně uvažuju taky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale hodně mě láká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem si objednala makový olej a český krém :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na Havlíkovu přírodní apotéku slyším samou chválu.
    Musím taky nějaký produkt vyzkoušet :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡