ONLINE VZDĚLÁNÍ? JEDNODUŠE S VÍMVÍC.CZ

Přemýšleli jste někdy o seberealizaci, ale neměli jste do toho ten správný elán? Nechce se vám trávit čas mimo domov na klasických výukových hodinách? Tak právě od toho existuje portál VímVíc.cz
Nabízí velice rozmanité spektrum online kurzů a z nabídky si vybere snad každý. Jako příklad uvedu kategorie: stravování, podnikání, osobní rozvoj, práce s pc či fotografování - no, koukněte samy.
Po absolvování každého kurzu máte možnost získat certifikát, což je pro vás dalším skvělým přínosem. Jako blogerku mě nejvíce zaujal kurz zvaný "Jak psát blog, kam se lidé vracejí v zástupech", uznejte, že už ten název je dost lákavý :) 


Jak takový kurz probíhá? Konkrétně tento kurz je rozdělen na 15 kratších videí, což mi vyhovuje - jedno video vám zabere pár minutek a tak je probírané téma o to zajímavější a stoprocentně se na něj soustředíte. Navíc si můžete videa pouštět kdy a kde chcete, nejste vůbec na nic vázáni, což je ideální. 
Zpočátku jsem byla poněkud skeptická ohledně obsahu kurzu, ale již po prvním videu jsem byla upřímně odrovnaná :D V kurzu se probírají skutečnosti, které již některé  znám, ale nenapadlo mě je efektivně využít ve svůj prospěch - téměř po každém zhlédnutí daného dílu jsem se musela kouknout k sobě na blog a vše si tu pečlivě zkontrolovat a změnit :) Dozvěděla jsem se několik rad založených na statistice (kterých je v kurzu mimochodem opravdu dosti), a dají se při psaní článku perfektně využít. 
Portál také nabízí různé webináře - živé vysílání s možností kladení dotazů a zrovna zítra bude probíhat kurz zvaný "Jak zhubnout před dovolenou", na který bych se měla z jistých důvodů zapsat 😃


Absolvovali jste už online kurz či láká vás nějaký vyzkoušet? Určitě mi dejte vědět! :) ♡

_________________________________________________________________________________
V brzké době se můžete těšit na další kosmetické recenze, fotočlánek z cest a možná i nějaké líčení, dlouho tu žádné nebylo :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Zaujímavý článok! :)
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha GIVEAWAY: partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě je to skvělý kurz, kdyby nebyl za tolik, tak bych ho i zkusila...:)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že je to zajímavý nápad, založit takovou stránku s online kurzy. Hlavně třeba pro pracující, kteří se ještě chtějí vzdělávat, ale nemají kvůli práci čas :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  4. Wau tak to vyzerá naozaj super :) Určite tam hneď idem mrknúť! A teším sa aj na tie ďalšie články o cestovaní a kozmetike:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych to vímvíc i zkusila, kdyby těch recenzí nebylo tolik, na každém blogu a úplně zjevně sponzorované. On i marketing se musí dělat chytře... A taky mě zaráží ta cena – vyšší, než u seminářů naživo?! Uffff...

    Tvůj článek je pěkný, můj komentář není mířený vůči tobě, ale marketing firmy je pekelně nezvládnutý... :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj názor beru, díky za komentář. Ano, jedná se o spolupráci, kdy jsem kurz dostala zadarmo a uznávám, že konkrétně tento je dost drahý. Dají se tam ale najít i mnohem levnější kurzy, které jsou stejně tak zajímavé :)

      Vymazat
    2. Máš bod nahoru nejen za nesmazání, ale též za reakci, super přístup! Budu tě teď sledovat ještě radši :)

      Jinak, nechci ti jakkoli snižovat "karmu", kritizovat, práskat na tebe nebo cokoliv takového, jen doufám, že si to přečte někdo z PR oddělení firmy a příště nebudu číst o jednom projektu všude a pořád. Už mám takhle znechucenou spoustu značek a začíná mi to vadit :( Cena už je individuální záležitost, každý je ochotný dát něco jiného, to byl jen můj úžas.

      Ale jsem ráda, že pro tebe kurz byl přínosný, vcelku i zapadl do tématu blogu a vyzkoušelas něco nového :)

      Vymazat
    3. Jsem moc ráda, že to bereš takhle. Jinak je pravda, že jsem recenze viděla už u více blogerek, ale víš co, ne každý je sleduje a je to pro něj zase nová informace :)
      Díky za názor, vážím si toho :)

      Vymazat
  6. super, mrknu na to.. mimochodem máš opravdu pěkný blog :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na túto stránku sa musím pozrieť :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡