10€ Primark haul 2015 || Vienna Shopping City Süd

Jak už jsem zmiňovala v dřívějších článcích, ve vídeňském Shopping City Süd jsem navštívila Primark. Proč vám ten nákup vlastně neukázat? :) Vím, že kolem Primarku koluje několik názorů, mně však tento obchod nevadí a jelikož si nemohu dovolit předražené věci, vždy se sem těším.

Je to v podstatě mini nákup, ale já jsem nadšená. Bohužel jsem nesehnala žádnou brigádu, tak jsem se nemohla moc rozšoupnout, ale i přesto jsem velice dobře nakoupila přesně za 10€! :)
Jdeme na to?

Prvním velkým úlovkem je tato pláštěnková bunda! Je hrozně tenoučká, příjemná a lehká. Navíc je celkem dlouhá a dají se ohrnout rukávy. Už se nemůžu dočkat, až ji budu nosit :) Navíc se dá složit do malého balíčku, jen bych se bála, že se mi dost pomačká. Mám ji ve velikosti M, ale seděla mi i v menší velikosti, jen měla užší rukávy. A to nejlepší? Stála ve slevě 5€ :)





Dalším úlovkem je tričko, které jste už mohli vidět v outfitu. Taktéž je velice příjemné a jemné, dobře střižené. Poslední dobou ho nosím hodně často :D Stálo 3€ ve slevě :)


Jako poslední tu mám decentní řetízek, který jsem opět měla v outfit postu. Strašně se mi líbí, jen jsem si všimla, že už není moc zlatý.. :D Takže brzy bude stříbrno-zlatý. Co nadělám. Za 1,5€ je ale super. 
Dále jsem se těšila, až si koupím nějaký balzám na rty. Před dvěma lety, kdy jsem byla v Londýně si kamarádka koupila nějaký čokoládový a byl boží. Tak jsem si také jeden vybrala a kromě hydratačních složek má vůni vanilky, úžasné! :) Stál 0,50€ a to kdybych věděla, koupila bych si ještě jeden, ovocný  :)

Líbí se vám nákup? A co říkáte na Primark? :)

You May Also Like

14 komentářů

  1. Wow! Tak to jsi nakoupila vážně parádně.. když si vzpomenu na sebe, kolik jsem tam nechala peněz.. :D
    Tu parku mám taky, akorát světle modrou s puntíkama a je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  2. V Primarku jsem ještě nebyla a štve mě to, protože když vidím ty skvělé věci za takové ceny! Nákup se mi moc líbí :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. V Primarku se dá nakoupit skvěle. Většina věcí je sice nic moc kvalita, ale jinak super.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  4. Ta bunda je parádní ! Já jsem poprvé navštívila primark v Berlíně v květnu když jsme měli se školou rozchod musím říct že hodina a půl mě a kamarádce nestačila :D Dá se tam nakoupit fakt dobře když viděla učitelka mě a kamarádku s těma největšíma taškama tak měla takový mini šok .. doufám že budu mít ještě příležitost se tam podívat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný nákup. Já si raději nakoupím za levno, ale více věcí. :-) Moc se mi líbí bunda a tričko. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Primark ja mam velice rada prave o vikendu tam jdu pro nejake letni botky. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že sis koupila super věci. Strašně se mi líbí ta pláštěnková bundička, taky bych podobnou chtěla :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektne :) Ja som ešte v PRIMARK-u nebola, no ako vidím, naozaj krásne vecičky sa t dajú kúpiť a za fakt super ceny. Určite tam niekedy skočím.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně by mě zajímalo, jak ta bundička vypadá na Tobě :). Super nákup!

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné nákupy, za 10eur:D vím že tehdy mě tam jen jedna mikina stála 10eur:D

    OdpovědětVymazat
  11. Parka je skvělá věcička a tahle vypadá moc dobře :) Já mám Primark vážně hodně ráda. Někdo na něj nadává, mě vyhovuje. Když jsem bydlela v Německu, nakoupila jsem si tam celý šatník a pořád mi věcí drží, takže si absolutně nestěžuju. Jasně, že se tam najdou i nekvalitnější věci, ale ty asi všude... :) Takže palec nahoru a já už se těším (a děsím), kolik peněz tam teď v Hannoveru nechám já :D

    OdpovědětVymazat
  12. Super nákupy :) My jedeme s kamarádkou na nákupy v září do Primarku, je taková stránka doprimarku.cz tak už se moc těšííme

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡