Goodbye products #2 // Velká recenze produktů

Uplynul už nějaký čas a tak tu pro vás mám opět přehled vypotřebovaných produktů.
Doufám, že vás třeba některým produktem inspiruji :)


Manufaktura: Tělové máslo
Jak už jsem párkrát zmiňovala, značku Manufaktura mám velice ráda. Tyto dva krémy byly mé první a vypotřebovala jsem je už před delší dobou, tak mě zaráží, proč jsem je doma skladovala.. :D 
Jsou hutné, na pokožce velmi příjemné a rychle se vstřebávají! Krém vlevo, z řady Carlsbad voní po smetaně s vanilkou, ale parfemace není vysoká. Krém z řady Wine cosmetics je snad můj nejoblíbenější. Určitě si je budu pořizovat i nadále!


Yves Rocher: Šampon I ♥ my planet pro zářivé vlasy
Tento šampon obsahuje výtažek z citronu, rostlinné vitamíny a je určen pro všechny typy vlasů k častému použití. Byla jsem s ním naprosto spokojená, krásně voněl i pěnil. 


Syoss Repair therapy
Tato maska je určena pro suché a poškozené vlasy, má vlasy regenerovat, uhlazovat a tím zlepšit rozčesání a obnovovat vlasové buňky. Upřímně, výsledek nic moc. Připadá mi, že se mi vlasy rychleji zmastily a viditelné výsledky jsem také nezaznamenala. Jak řekla moje kadeřnice, nejradši by je zažalovala :D Většina jejich zákaznic po Syoss produktech výrazně zaznamenala vyšší mastnost vlasů a lupy.. těžko říct, ale za ty peníze raději sáhnu po něčem jiném :)


Balea šampon pro lesk s fíky
Balea je ale úplně jiný případ. Jejich šampony mám velice ráda, krásně voní a tento i skvěle pěnil. Měla jsem ho sice v malém balení, které jsem nosila na plavání, ale i tak mě hned přesvědčil!
Těším se, až si pořídím další :)


Avon Foot works: Smoothing scrub & Cream
Tyto dva produkty jsem kdysi koupila ve vánoční limitce a vůbec nejsou špatné. Ta parfemace je sice dost výrazná, ale jelikož je to typická vánoční vůně, nevadila mi :) Jediné minus dávám krému, pomalu se vstřebává, jinak jsem byla spokojená.


Yves Rocher: Clean pore- hloubkově čistící gel
S tímto gelem na obličej jsem byla také spokojená, jen jsem přešla na jinou řadu, a tak jsem jej nevypotřebovala. Obsahuje rostlinné exfoliační částečky, díky kterým snižuje výskyt kožního mazu, hloubkově čistí póry a eliminuje výskyt černých teček. Po použití jsem měla pleť neuvěřitelně zbavenou mazu, ale zdálo se mi, že mi pleť i vysušoval, takže se hodí vyloženě pro mastnou a problematickou pleť :)


You May Also Like

9 komentářů

  1. Manufakturu bych rada vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Z produktů jsem nezkoušela žádný, jen ten gel od YR jsem kupovala kamarádce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten gel od YR vypadá parádně, možná vyzkouším :) -L

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, další sympatická brněnská bloggerka :-). Jinak ze zmíněných produktů mě nejvíce láká čistící gel od Yves Rocher, věřím, že musí být báječný.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Bohužel jsem žádný z produktů prozatím nevyzkoušela, ale chystám se! :)

    Dendyss - beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Šampon od YR mám taky, a jsem s ní celkem spokojená. Není to žádný objev roku, ale hezky voní. Za to ten hloubkově čistící gel mi vyhovoval, a proto jsem si koupila druhé balení :)

    Recenze na značku Freeman

    OdpovědětVymazat
  7. Šampony od Baleii zbožňuji, ale tento jsem tedy ještě nezkoušela :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Šampón od YR vyzerá krásne a určite tak aj vonia. Musím vyskúšať :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  9. Koupit si manufakturu mám už delší dobu na to do listu, zkoušela jsem od kamarádky vinný šampon a byl skvělý.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡