SVĚŽÍ LETNÍ LÍČENÍ



Když by se mě někdo zeptal, jaké je mé oblíbené letní líčení, bylo by to přesně tohle! Na denním pořádku barevné oční stíny nepoužívám, ale v tomto období miluji broskvovou či růžovou 😍 A tak vznikla kombinace obou. Ke kreativitě nahrává i aktuální počasí, které je mírné - ve 37° vedru jsme rády, že se nám nerozteče i řasenka, že? 😄


OČI A OBOČÍ: Na oči jsem použila paletky od Gabriella Salvete - Palette 16 Shades, kde jsem zvolila broskvový stín a z palety Trio Blush Palette jsem vybrala světle růžový. Líčení jsem podtrhla řasenkou Lancôme Hypnôse, kterou jsem si v poslední době opravdu oblíbila. Obočí mám vyplněné tužkou Waterdrop značky Trend It Up v odstínu 016. 

PLEŤ: Jako základ jsem použila matujicí makeup od značky Collistar, bronzer je Bahama Mama od theBalm a tvářenka opět ze zmíněné paletky GS. Pro osvěžení jsem použila i více rozjasňovače Cindy Lou Manizer od theBalm, foťák mi ho ale bohužel nezabral.. V reálu je ale fakt nádherný, má krásně narůžovělý odstín, doporučuji vyzkoušet. 

RTY: Líčení jsem doplnila světle oranžovou rtěnkou, přes kterou jsem zkusila nanést Clarins - Instant Light Lip Comfort Oil, což dodalo rtům krásný lesk (seženeš třeba na Notino.cz).



Zaujalo vás moje líčení? A co vy, dáváte v létě barvám taky šanci? :))

You May Also Like

7 komentářů

  1. Já si přes léto dávám maximálně řasenku, upravím obočí a nanesu nějaký barevný balzám na rty. Někdy mám chuť použít i BB krém, ale to jen tehdy, kdy není takové velké horko. Jinak líčení je krásné i ta barevná kombinace je úžasná. Sluší ti tyhle odstíny.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení se ti moc povedlo. :) Jinak přes léto si dávám snad jen řasenku a něco na rty :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle :) já jedu přes léto svatou trojici a to bronzer, hnědou tužku a výraznou rtěnku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné líčení, wow! :) Já pořád experimentuji ale taky se pořád učím. Když je vedro, tak nemám moc náladu, ale když je příjemně, tak vytáhnu i výrazné barvičky.
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení, sedí ti. :) Já teď jak jsem opálená spíše volím jen tmavé oční stíny ať vypadám ještě tmavší :D tím myslím hnědé....

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju barvy ♥ Tohle je super jemné a zároveň svěží, moc se ti to povedlo! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡