RECENZE: MANUFAKTURA - DENNÍ A NOČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM SEDMIKRÁSKA


Už jste slyšely o nových pleťových krémech, které Manufaktura nedávno vydala na trh? Od června jsem je testovala, tak už by bylo načase vám je představit :D :)) Jedná se tedy o duo krémů z řady Sedmikráska, denní a noční. Mají velice povedený obal, vzhledově lichotivý a také funkční - náplň krému si můžete jednoduše dokoupit, čímž ušetříme zbytečné plasty.



DENNÍ PLEŤOVÝ KRÉM (ANTI-POLLUTION)

Sedmikrásková řada je díky své jemné bezalergenní parfemaci vhodná pro citlivou pokožku. Konkrétně tyto dva krémy výrobce doporučuje pro normální až suchý typ pleti, ale vůbec bych se nebála, pokud máte pokožku mastnější. Sama mám pleť mastnou, takže oba z těchto krémů jsou na mě takové více výživné, ale v příjemné rovině. Nemám po nich dlouho mastný obličej, naopak se vstřebávají celkem rychle. Pleť mi samozřejmě ani nijak nedusí, takže prostě ideál! :) 
 
Denní krém obsahuje takzvaný anti-pollution komplex tvořený z ženšenu, jablka, broskve, pšenice a ječmene. Poskytuje ochranu před nečistotami ve vzduchu, posiluje obranyschopnost pleti a obnovuje kožní bariéru. V krému je dále obsažen mandlový, ovesný a jojobový olej, kyselina hyaluronová, squalane, bambucké máslo či zklidňujicí betaglukan
Složení je nabyté ochrannými a hydratačními složkami. Konzistence krému je jak už jsem zmínila, díky bambuckému máslu, lehce hutnější, avšak při roztírání velmi jemná. 
Zanechá pokožku bezvadně vypnutou a na dlouhou dobu vyživenou! :) I po dlouhodobějším používání jsem stále spokojená, nezaznamenala jsem žádné negativum. 

Denní krém obsahuje 98,7% přírodních ingrediencí a koupit jej můžete zde a nebo v prodejnách za 359,-Kč (50ml)

Kalíšek se po spotřebování snadno vymění za nový :) 
Pro přiblížení složení si obrázek otevřete v nové kartě (klik pravým tlačítkem) / nebo mrkněte na stránky Manufaktury.



NOČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM (ANTI-AGING)

Noční varianta má velmi podobné složení, liší se však v poměrech. Větší obsah kyseliny hyaluronové, bambuckého másla apod., navíc účinné peptidy, aby krém působil omlazujícími a regeneračními účinky. Ve složení najdeme opět mandlový, jojobový a ovesný olej, squalane, ovesný betaglukan, panthenol či vitamin E. Směs těchto ingrediencí napomůže ať už zmíněné dlouhodobé hydrataci, regeneraci a vyhlazení vrásek, tak tvorbě kolagenu a elastinu a obnově kožní bariéry. 
Konzistence je mastnější, takže teď v létě s mojí mastící se pletí jej nepoužívám každý den, ale na zimu bude pro mě úplně perfektní. Z obou krémů mám obdobné - kladné pocity :)

Noční krém obsahuje 98,2% přírodních ingrediencí a koupit jej můžete zde nebo na prodejnách za 379,-Kč (50ml) 
Náhled výměnného kalíšku a složení

Mimochodem, tyto dárkové taštičky (i v mini provedení) teď mají v Manu nově, no nejsou nádherné?!:))

Celkově jsem s oběma krémy velmi spokojená, určitě bych si je znovu koupila! Pleť je po nich báječně "měkká" - vyživená, hydratovaná, zklidněná a vypnutá :) 
Moc se mi líbí použité ingredience a také koncept obalů.


Zaujaly vás krémy? A zařadili jste do své rutiny nějaký nový skin care produkt? :)

//barterová spolupráce

You May Also Like

4 komentářů

  1. Na těchto krémech se mi líbí, že mají vyměnitelný kalíšek. Trochu více mě zaujal noční krém. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Jako úplně nejvíc mě zaujala ta dárková taštička. :D ♥

    OdpovědětVymazat
  3. This is incredibly helpful information. Shared on twitter!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡