RECENZE: PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER A BUTTER BLUSH

 
Tak strašně dlouho jsem tyto produkty chtěla vyzkoušet! Často jsem o nich četla články, recenze a vždy si říkala, že si ten známý Butter Bronzer musím taky koupit. A hodně dlouho jsem si ho nepořídila, i když mě lákal :D Dostala jsem se k tomu až nedávno, kdy jsem využila akční nabídky a koupila si rovnou i tvářenku. Produktová řada Butter obsahuje brazilské máslo murumuru, máslo z kakaovníku a tucumybohatá na mastné kyseliny a provitaminy - pleť vyživují a vyhlazují.

Balení obsahuje zrcátko a aplikační houbičku - s tou se mi moc dobře nepracuje, takže nevyužívám. Víc bych asi ocenila kompaktnější balení.
Bronzer jsem zvolila v odstínu bronzer a tvářenku v zářivém odstínu rosy pink.

Pudry jsou opravdu na dotek máslové, při nanášení téměř nepráší a tak ani rychle neubývají. Jsou dobře pigmentované, nicméně ne přehnaně - což je super. Dají se pěkně vrstvit, pro jemnější či naopak výraznější look. Nejvíce zaskočená jsem byla z jejich výdrže! Vydrží mi doslova od rána do večera, přežijí i x hodin pod respirátorem - to jsem opravdu zírala! Žádné rýhy od respirátoru, i večer na tvářích stále výrazná barvička.. neskutečný! A to mám mastnou pleť, i když především v T zóně. Od doby, co jsem si tyto produkty pořídila, jsem nesáhla po ničem jiném.. :D Za mě tedy naprostá pecka, stoprocentně doporučuji si pořídit! :)) Seženeš je třeba na Notino.cz

Nakonec fotky líčení.

Zaujaly vás produkty? 
Jsou již ve vaší sbírce, nebo je plánujete vyzkoušet? :))

You May Also Like

6 komentářů

  1. Zaujal mě jen ten bronzer, ale výdrž těchto produktů je opravdu skvělá. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenku nepoužívám ale ten bronzer? Vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  3. Po těchto produktech už pokukuju taky hodně dlouho, ale nebyla jsem si moc jistá, jestli nemají jen dobrý marketing. Ale tvá recenze mě přesvědčila. Minimálně do toho bronzeru půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten bronzer vypadá parádně. Zrovna jsem také po nějakém pokukovala, ale pořád se nemůžu rozhodnout. Přes den se mi dost mastí obličej a proto se "krémovým" / "máslovým" produktům snažím vyhýbat, protože se mi pokaždé slily. :D

    coffee slap.

    OdpovědětVymazat
  5. Bronzer vypadá vážně skvěle, ráda ho také vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡