TENISKOVÁ



Nadpis mluví zcela jasně - v dnešním článku bych s vámi chtěla probrat můj nejoblíbenější typ obuvi :)) A ano, bude se jednat o tenisky. Pro někoho možná paradoxně, čím jsem starší, tím konzervativnější je můj způsob oblékání a výběr obuvi. Pamatuji si, jak jsem v pubertě nosívala boty na klínku, různé baleríny, sandálky.. No podpatky už u mě určitě nehrozí, nevím proč bych si měla způsobovat zbytečně další bolest nohou 😄 Samozřejmě ale netvrdím, že na společenskou událost přijdu v teniskách. Bavíme se spíše o běžném dni. Máte někdo podobný vývoj vašeho stylu?

Budou to už asi tak čtyři roky, co jsem si pořídila Adidas Superstar ve slip on variantě a okamžitě si je zamilovala! A jak už u mě bývá trochu zvykem - když se mi jedny boty natolik líbí, musím si je pořídit v jiném barevném provedení 😅 Celkem mám tedy dvoje slip on - černé a béžové a jedny kožené celo černé ♥  

Proč mi vyhovují? Jsou dostatečně široké pro moji krapet širší nohu, nikde netlačí, nikdy jsem z nich neměla ani puchýře na patách, jako z jiných bot. Pokud tedy máte taky širší chodidlo, doporučuji vyzkoušet :) Ty slip on jak jsou síťované, tak jsou i poměrně prodyšné, vhodné tedy klidně na léto, pokud nejsou vyloženě tropy. Také bych řekla, že vypadají dobře jak ke sportovnímu outfitu, tak třeba k šatům (viz foto níže).


Nebudu lhát, brala bych ještě nějaké 😄 Buď by se mi líbily kožené, ale v bíločerné variantě, nebo mě na Footshop.cz zaujaly tyto Futureshell - světlé ale s trochou barviček.


Při pořizování dalšího páru obuvi se však musím zamýšlet i nad úložným prostorem. Nedávno jsem se odstěhovala od přítele, a tak jsem opět doma v menším bytě, s rodiči a bratrem - botník a ani vlastně nic jiného tu není nafukovací.. 😄 Na stěhování sice momentálně nemám peníze, ale ráda přemýšlím nad tím, co bych si do, ne tak úplně svého, budoucího bytu pořídila :)) Nejspíše by se jednalo o malinký byt: 1+kk maximálně 1+1, a tak budu muset opravdu šetřit místem. Tím pádem by se mi líbil nějaký úzký, avšak dostatečně praktický botník. 
Designově se mi líbí například tyto dva - jednoduché avšak krásné a praktické :) Vlevo a uprostřed je botník Yamazaki Tower, vpravo botník Compactor. Oba prodávají na Bonami.cz, kde naleznete spoustu dalších stylových kousků. 


Máte také svůj nejoblíbenější pár obuvi? :)

*spolupráce

You May Also Like

7 komentářů

  1. Teď jsi přesně popsala můj vývoj v obuvi a vlastně i ve stylu oblékání. Teď hledám věci spíš kvalitní a barevně takové, aby se mi co nejvíce oblečení nebo boty hodily k většině oblečení a samořejmě koukám na pohodlí. Kdysi jsem nosívala různé boty, ze kterých se moje chodidla vzpamatovávali ještě týden. Momentálně nosím nejčastěji Nike Vapormax a mohu říct o nich, že to jsou jedny z nejlepších bot, které jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty první tenisky nevím jestli se mi líbí, či ne, pořád jim přicházím na chuť. Ale pokud jsou pohodlné, tak určitě za to stojí.
    Botník je krásný, my máme doma strašný :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám že na článku sis dala záležet :-) Botky k tobě sedí

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám nejradši tenisky, je to pro mě nejpohodlnější obuv. Krásné fotky, sluší ti to. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡