MAKEUP REVOLUTION SOAP STYLER


Již nějaký ten pátek jsou v make-up světě trendem efekt vyčesaného, hustého obočí, potažmo jeho dlouhodobější laminace. Osobně se mi tento trend v rámci mezí líbí, nicméně mám obočí relativně řídké, a tak jsem si to na sobě neuměla dost dobře představit. Na e-shopu Notino.cz jsem narazila na fixační mýdlo od Makeup Revolution a četla jsem na něj kladné recenze, šla jsem tedy samozřejmě do něj! 😄


Používá se tak, že namočíte štěteček (případně kapnete vodu přímo na mýdlo), přejedete jím přes mýdlo a poté vyčešete obočí do požadovaného tvaru. V návodu je napsáno, že jej lze použít i bez namočení, ale to se mi příliš neosvědčilo. Větší výdrž má, když se namočí. Za úkol má obočí fixovat, vyčesáním bude působit hustějším a načechranějším dojmem. Kartáček v balení již najdete a pracuje se s ním suprově. Nechybí ani praktické velké zrcátko. 


Jak už jsem zmínila, déle mi obočí vydrží zafixované, když mýdlo předem namočím. Nemohu říci, že by po celém dni vypadalo obočí stoprocentně totožně jako po aplikaci (to bych asi ani nečekala), nicméně výdrž je dost slušná! :) Chloupky brzy po nanesení mýdla zatuhnou, následně můžete použít třeba ještě tužku na obočí. I přesto, že nemám obočí přirozeně husté, efekt mi to udělalo myslím si pěkný :)) Ve finále jsem fakt ráda, že jsem si mýdlo koupila, jelikož jsem velmi spokojená!


Jak se vám tento styl líbí?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Produkt nepoznám, ale taky si myslím, že ti krásně vyčesalo obočí. Sama na tento styl nejsem, ale někomu sluší. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tento produkt je pro mě naprostou novinkou, ale vypadá vážně skvěle! Fotka před a po je super a jsem ráda, že ti na obočí vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je produkt také novinkou, ještě jsem ho nikde nepostřehla. Na tobě se mi to obočí moc líbí, ale já osobně ho mám raději trochu jiné. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡