ZKOUŠÍM: KETOFIT PROTEINOVÝ KOKTEJL NA HUBNUTÍ


Ahojky, dnešní článek bude trošku z jiného soudku, než je kosmetika, nicméně věřím, že stravování řeší hodně z nás. Narovinu řeknu, že se od jisté doby stravuji dosti smutně a to byl také ten hlavní důvod, proč jsem chtěla tento drink vyzkoušet. Dodat tělu více živin, případně jím nahradit kalorickou bombu ve formě celé čokolády, na který jsem mimochodem těžce závislá... :D Ráda si drink beru i do práce, kdy jako prodavačka nemám tolik času na jídlo. Do kompletní ketodiety jsem se úplně pouštět nechtěla, jelikož nemám silnou vůli, ovšem ty výsledky jsou bezpochyby lákavé. Zkoušel jste to někdo? 


Proteinový koktejl od Ketofit je vyroben z přírodních proteinů bez chemických přísad a jeho konzumací získáte potřebný přísun bílkovin, vlákniny a minimální množství sacharidů. Také obsahuje vysoký podíl vitamínů. Dle výrobce vás má drink zasytit na 2-3 hodiny, což u mě bohužel neplatí, jelikož beru léky na žaludek na rychlejší trávení. Pokud ale žádné zdravotní omezení nemáte, je to určitě dost možné :) Zase jej ale piji s vodou a ne mlékem, což taky udělá své. 

Je mi sympatické, že proteinový prášek jako takový, je bez příchutě - ty si totiž přidáváte zvlášť. Tudíž můžete příchutě libovolně střídat a pití nápoje vás neomrzí.. :) Já si vybrala mango, vanilku, lesní jahodu, banán a malinu. Ani jedna z nich není špatná, ale nejvíc u mě vede vanilka a banán 👍🏻 Taky se vám stalo, že jste si koupili podobný produkt a celé balení přišlo vniveč, protože vám nechutnalo? Příchutě odděleně je tím pádem super řešení.


Zcela upřímně můžu říct, že jsem s drinkem opravdu spokojená - doplní tělu živiny, které mu ze své běžné stravy příliš nedopřávám. Jsem také ráda, že si jeho příchuť mohu kdykoliv zvolit dle svých momentálních chutí :) Líbí se mi i jeho složení, takže ráda doporučím dále. Po jeho spotřebování bych do něj šla určitě znovu!👌🏻


Užíváte proteinové nápoje? Jaká je vaše nejoblíbenější příchuť? :)

*barterová spolupráce

You May Also Like

10 komentářů

  1. Taky jsem měla možnost tento koktejl vyzkoušet a mně tedy vůbec nechutnal, ani dopít jsem ho nemohla :) Je ale fajn, že tobě vyhovuje :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Od Ketofit jsem zkoušela jiné produkty a moc jsem si je oblíbila, mají opravdu chutné věci a i tento koktejl vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, jsem ráda, že ti produkty vyhovují. Také mi přišla nabídka, ale nějak bych jí nevyužila, nyní prostě není ten správný čas. ☺ Krásný víkend přeji.

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Mně produkty lákají jako obměna některých méně zdravých. Protein mi včera přišel od BiotechUSA. :) A od Aktinu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Také mě to vůbec neláká. Spíš mě děsí představa, že bych si měla dělat nějaké proteinové koktejly a ještě k tomu užívat nějaké pilulky. Za mě to jsou jen vyhozené peníze. Není nad to, když člověk zhubne přirozenou cestou. Co takhle začít víc sportovat? To není dobré jen na hubnutí, ale má to vliv na psychickou i fyzickou pohodu. Jít si ven zaběhat, nebo se projet na kole nic nestojí a výsledek bude mnohem lepší. Já chodím běhat skoro každý den. Koupila jsem si fitness náramek Xiaomi Mi Band 6 , takže mám i dobrý přehled o tom, kolik jsem toho uběhla a postavu mám díky běhání pěknou :-) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je vidět, že jsi článek asi vůbec nečetla. To nejsou pilulky k polykání, ale je to rozpustná příchuť, která se jen smíchá s práškem. A nevím co je špatného na proteinovém drinku, však to jde se zdravou stravou dohromady. Taky jsem psala, že pro mě by čistě keto dieta nebyla, ale tento drink je super třeba místo sladkýho a konkrétně pro mě například do práce, kdy jako prodavačka nemám úplně čas jíst.
      Stejnej náramek mám taky a jsem s ním bohužel nespokojená, protože mi naprosto špatně měří tep. Přemýšlím nad reklamací :/

      Vymazat
    2. Neboj, to jen někdo propaguje svůj vlastní e-shop :D. Toho tvůj článek vůbec nezajímá :D.

      Vymazat
    3. ZTRACENA V PRAZE: Jo no, poslední dobou tu mám často takové výkřiky... :D:)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡