MAYBELLINE SUPER STAY MATTE INK COFFEE EDITION


Minulý měsíc mě při nákupu zlákaly nové tekuté rtěnky od Maybelline, konkrétně z kávové edice. Rtěnky mají sytý matný odstín a slibují dlouhotrvající výdrž a odolnost vůči jídlu i pití. Dlouho jsem se rozhodovala nad tím, jaký odstín zvolit - tak jsem to vyřešila tak, že jsem si pořídila oba své favority 😄 Světlejší je odstín 255 Chai Genius a výraznější 265 Caramel Collector.


Překvapilo mě, že rtěnky mají poměrně silnou parfemaci, která ale po nanesení není naštěstí cítit. Odstín 265 voní přesně po karamelu, úplně si představím nějaký hodně sladký dezert. Odstín 255 mi však chai příliš nepřipomíná, cítím z toho spíše rum, nevím, jestli to byl záměr.. :D Ale vůně mi nevadí. Kdysi se mi u těchto rtěnek stalo, že jeden odstín byl super a druhý na rtech dost lepil. Za mě jsou tyto dva stejně dobré, jak co se týče textury, tak výdrže. Široký výběr odstínů najdeš například na Notino.cz, odkud je mám i já.


Musím uznat, že se ani nedivím, že jsou tyto rtěnky v diskuzích a recenzích tak doporučované, jsou opravdu super! :) Mají perfektní výdrž, sytou barvu v jednom tahu a nevysušují. Také rty nijak nestahují, skoro o nich při nošení nevím.


Více se cítím v tom tmavším odstínu, působí přirozeněji. Ale věřím, že třeba až se opálím, tak mi sedne i světlejší :)) Přesto se mi líbí, je zajímavý.

Také jste těmto rtěnkám neodolaly? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Rtěnky mají krásné barvy a moc ti sluší :) Já sama rtěnky z této řady miluju :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnky jsou to sice krásné i odstíny moc pěkné, ale nějak si nejsem jistá zda by mi vůbec nějaký odstín slušel.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně bych si k nim chtěla čuchnout, ale abych řekla pravdu, odstíny mě moc nezaujaly..:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  4. Odstíny jsou pěkné, ale mně by neslušely. Na tobě se mi taky více líbí ten tmavší odstín. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Si krásna a oba odtiene ti moc sedia!♥ Ja mám takýto červený a zdá sa mi, že to bola ešte kolekcia predtým čo bola s vôňou čokolády, ale nie som si istá. Ale kúpila som si na seba trochu tmavší odtieň a mala som ho len párkrát, ale kvalita je super

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti sluší. Docela dobrý tip. zrovna nedávno jsem přemášlela že by se mi hodil zase jiný odstín než běžně nosívám. Vypadají že by mohli být kvalitní.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡