ZAŘIZOVÁNÍ NAŠEHO NOVÉHO BYTU + INSPIRACE


Bude to téměř rok a půl, co si přítel koupil byt a poprvé jsme do něj vkročili. A protože je to novostavba, kromě hotové koupelny tam nebylo vůbec nic - vše jsme tedy řešili až za pochodu. Tehdy jsem přemýšlela, jestli tu proměnu nezaznamenat sem na blog, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Teď mám ale času celkem dost, tak proč sem nehodit nějaké to inspo třeba i pro vás, pokud zrovna zařizujete :))

Tady na ukázku malá srovnávačka - kuchyně/obývák před a po ↓
V rožku mám svůj mini koutek se základní kosmetikou. 

Jako první jsme si pořídili dřevěnou postel, během toho, co jsme čekali na kuchyni na míru. Potom jsem nám koupila tenhle nádhernej botník - jo, v nevybaveným bytě to není ten stěžejní kus nábytku, ale někde se začít musí, no ne? 😄😊 A jelikož jsme s přítelem dost vybíraví a tento se nám líbil na první pohled, nebylo o čem přemýšlet. 


Zde náš relaxační koutek, kde trávíme většinu času :) Z toho nábytku jsme fakt nadšení! Vše jsme kupovali postupně, třeba odkládací stolky jsme dlouho žádné neměli. Vlastně jo, ten co máme teď momentálně pod televizí, tak jeho bílou verzi jsme měli provizorně před sedačkou. Stolky jsou od našich, kde už byly nevyužité, tak aspoň našly uplatnění 😀 Po zakoupení setu stolků jsem si ten starý přemístila k posteli :)


Tady náš zmíněný skromný tv stolek 😁 K ještě většímu zútulnění je stoprocentně potřeba tento prostor doladit, ale asi chápete, že bez větších financí to jde pomalu.. :)) Vhod nám při vybavování přišly hlavně doplňky či menší kousky nábytku, které jsem měla u našich. Ať už ty stolky, stojan na oblečení, který jsem si pořídila kvůli blogerským bazárkům, či značná část malých kuchyňských spotřebičů a potřeb. 


Ačkoliv nám chybí například skříň na oblečení (máme stojany a ty nám zatím stačí), v dohledné době je pro nás realizovatelnější pořídit si právě ten tv stolek. Sice teď není možnost výběru v kamenných prodejnách, ale i tak nebylo kdoví jak snadný odhadnout, jestli se nám do bytu bude daný kousek hodit - takže to vlastně až tak neva😄 A nekonečné procházení obrovských obchodů je dost vyčerpávající.

Skvělý přehled produktů jsem objevila na Favi.cz, jedná se o vyhledávač nábytku, sjednocující nabídku z více než tisíce různých obchodů. Kategorie produktů si můžete detailněji vyfiltrovat dle specifických požadavků: v případě nábytku třeba dle materiálu, dekoru, barvy, stylu, úložného prostoru a podobně. 
Z fotek určitě poznáte, jaký styl nábytku se mi líbí - koneckonců si jsou všechny  stolky relativně podobné, a co je důležité, podle mě by se nám tam i hodily :)


Pokud byste taky nějaký nábytek sháněli (či naopak prodávali), doporučuji mrknout třeba i na Aukro.cz. Najdete tam jak věci nové, tak rozbalené či použité. Sama jsem kdysi na bazaru prodávala kuchyňskou linku a je super, když starší nábytek ještě někdo využije a dostane tak další šanci! :) 

Mám tu někoho, kdo si zrovna také zařizuje byt? Kde nejraději nakupujete? :)


*spolupráce

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ať se vám v bytečku útulně bydlí, máte to krásně zařízené! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mate to moc pekne. Taky už to bude rok co jsme koupili byt vše jde postupně jako všechno máme ale ty dekorace by chtělo doladit :D


    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, líbí se mi moc jak kuchyň, tak i odpočinková zóna se stolečky!! Jednoduché, čisté linie a střídání materiálů, velmi pěkné!!! At se vám dobře bydlí. ☺ Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Máte to moc krásně zařízený a ten koutek je opravdu mini, ten by mě asi nestačil :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj máte moc pěkné bydlení. Jak říkám já v jednoduchosti je krása. Můžu se zeptat v jaké bydlíte novostavbě jestli v nějaké takovém projektů a nebo v nějakém klasickém novém panelovém domě? Zajímá mě to z důvodu zarizenosti bytu. Protože některé novostavby už se prodávají třeba zařízené. A jaký máte rozměr bytu myslím tím 2+1 nebo 1+1 atd. Díky za odpověď a mějte hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, musím říct moc pěkně zařízený byt. Já si chci malinko upravit s obývací pokoj. Zatím jsem si koupila novou obývacího stěnu, sedací soupravu nechtěla jsem měnit za novou. Ale aspoň na pořídila přehozy. Ty jsem objednala a koupila na těchto webových stránkách. Jsem velmi spokojená s jejich koupi . Příjemný den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡