TIP NA E-SHOP #3: BENU.CZ


Používáte v tomto období nějaké doplňky stravy na imunitu? Já si jich pár nedávno objednala z e-shopu lékárny Benu.cz. Objednala jsem si nejenom klasické tabletky, ale i bylinné sirupy a čaje. Myslím si, že by to také nemusel být špatný nápad pod stromeček, no ne? :)) Mně by třeba kromě toho potěšila i nějaká kloubní výživa, bohužel to není záležitost jen našich prarodičů 😃😊

E-shop nabízí několik způsobů dopravy - ať už zdarma na jejich pobočky, tak přepravci jako je PPL, GLS či Česká pošta. Mimochodem za přijatelné ceny. Platit se dá na dobírku, online či tzv. twisto platbou. Já objednávala přes PPL a balíček jsem měla za 2 dny doma (objednala jsem večer a ráno už to mělo PPLko! 👍🏻)


Moc jsem se těšila na sirupy od české značky Kitl, už z dřívějška znám Meducínku a chuťově je výborná. Obsahuje propolis, vitamín C, rakytník řešetlákový, třapatku nachovou neboli echinaceu, barbadoskou třešeň neboli acerolu, růži šípkovou - plod (lidově zvaná šípek) a zahuštěnou jablečnou šťávu. Složky, které obsahuje, pomáhají posilovat přirozenou obranyschopnost organismu.

Sirup Smrkáček byl pro mě premiéra, ale slyšela jsem na něj také dobré ohlasy. Je vyroben z mladých smrkových výhonků s vitamínem C. Sirup dále obsahuje třtinový cukr v BIO kvalitě. Je vhodný pro děti i dospělé (ale najdeme na něm moc milou pohádku o Smrkáčkovi :)). Smrk ztepilý přispívá k normální funkci dýchacího systému, je tedy vhodný při nachlazení. 

Oba sirupy mi velice chutnají, mohu určitě doporučit!




Kromě klasických tablet jsem zvolila Alpské pastilky se šalvějí a vitaminem C - zobu je venku či v práci, kdy mívám větší sucho v krku, ale nemám úplně žízeň. Ve 4 pastilkách je navíc denní doporučená dávka vitaminu C.
Chutnají mi a určitě je nemám naposledy :)

Imuno Protect obsahuje vitamin C, D a zinek. 
V tabletách Imunita je vitamin C, česnek, maca a echinacea. 
 



Jak jste na tom vy s posilováním imunity? :))

*spolupráce

You May Also Like

4 komentářů

  1. Na doplňky stravy moc nejsem, ale ty sirupy by se mi líbily. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, teď je imunita hodně důležitá. Já ji ale mám, doufám, přírodní, protože jsem s malým pořád venku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych letos z doplňků stravy na posílení imunity měla velkou radost, jen se obávám, že nikoho nenapadne mi je dát :D Momentálně beru každý den vitamin C,D, zinek a pupalku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na ty sirupy určitě také mrknu, mamka je má moc ráda a je to skvělý tip na vánoční dárek. Ani jsem nevěděla, že Benu má e-shop. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡