NEW IN: SVÍČKA S VŮNI VANILLA LATTE + KOSMETIKA


V dnešním článku bych vám chtěla ukázat obsah mé včerejší objednávky z Notino.cz 🛍️ Asi před týdnem jsem dopálila svoji oblíbenou, obří svíčku Triology Cosy Cabin, od značky Woodwick. A jelikož jsem si na svíčky dost zvykla, rychle jsem musela sehnat náhradu! 😄 Chtěla jsem ale vyzkoušet jinou, tak jsem zvolila svíčku s vůní vanilkového latte značky DW Home. Mimochodem, na Notino právě probíhá akce Black Friday, takže můžete opravdu hodně ušetřit 😊

Když jsem svoji objednávku rozbalovala, hned po letmém otevření obalu jsem svíčku ucítila - její vůně je opravdu intenzivní! 😍 Svíčky této značky jsou vyrobeny z kombinace různých typů vosků. Tato je navíc ozvláštněna dřevěným knotem, který při hoření lehce praská, což dodává na atmosféře. 


Objednávka se neobešla bez nějakého toho vánočního dárku - mamce jsem koupila styligové sérum od Redken. Definuje vlny, dodá lesk a má antistatický účinek. Mamce taky hodně pomáhá s objemem, má totiž hodně jemné vlasy, proto už pár let na tento produkt nedá dopustit :)) 

 
Nedávno jsem měla řasenku Maybelline The Falsies Lash Lift a byla jsem s ní moc spokojená, zkusila jsem tedy prubnout její voděodolnou verzi. Dnes jsem ji měla na očích poprvé, zvládla se mnou 11 hodin v práci a mám z ní taktéž dobrý dojem! 🙂
Nakonec tu mám balzám na rty od značky Burt's Bees, s medovou příchutí, je totiž mým nejoblíbenějším! 🧡 Konzistenci má hutnější, takže na rtech delší dobu vydrží. Jsou po něm krásně hydratované a zklidněné, no ale nejvíc mě baví i ta příchuť :))


Co byste si rády pořídily vy? 💋

You May Also Like

8 komentářů

  1. Hoci ja úplne nie som fanúšik vanilkových vôní, verím, že sviečka vonia nádherne :) A balzam od Burt´s Bees chcem vyskúšať už dlho :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Tá sviečka musí mať dokonalú vôňu :) Vanilku úplne zbožňujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Svíčka se mi moc líbí! Já letos poprvé vyzkoušela Yenkee Candle a jsem nadšená! <3 :D

    OdpovědětVymazat
  4. Svíčka vypadá krásně, musí vonět úplně božsky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Ta svíčka je pěkná. Já jsem tam nedávno objednávala vánoční dárky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká objednávka, ať ti věcičky dělají radost! Ta svíčka musí vonět dokonale. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡