PROVOŇTE SI DOMOV: VONNÉ TYČINKY ASHLEIGH & BURWOOD LONDON


Myslím si, že příjemná vůně dokáže atmosféru prostředí úplně změnit, domov tedy především zútulnit. Taky to tak vnímáte? Máte domov spojený s nějakou určitou vůní? My si s přítelem na bytové vůně potrpíme a typ, s našim bytem spjatý, je určitě dřevito-kořenitá. Měli jsme difuzér s tyčinkami, pak jsem si zamilovala velké svíčky s dřevěným knotem, donedávna jsme pálili i vonné františky. Od toho nás napadla myšlenka k vyzkoušení tyčinek, jenže jsme si nedokázali vybrat stojánek :D Byt máme laděný v takovém minimalistickém stylu a různě dostupné stojánky nás příliš neoslovily.

Když jsem si na notino.cz objednávala kosmetiku, objevila jsem tam jak vonné tyčinky, tak právě krásný stojánek v mramorovém vzhledu - oboje značky Ashleigh & Burwood London. Zvolila jsem bílý, ale moc se mi líbí i v černé variantě! Jsou keramické, tudíž stabilní a bezpečnější. Důležité je jen zkontrolovat, jestli jste tyčinku do stojanu umístili rovně, aby popel nepadal mimo. 


Vybírání vůně tyčinek až tak těžké nebylo, protože jsem věděla, jaký typ chci. Při vybírání mi pomohly popisky a doufala jsem, že jsem vybrala to pravé! :) Zvolila jsem variantu Oriental Musk. A povedlo se, je to naprosto perfektní vůně! Je to taková hřejivá moderní vůně s nádechem orientu, opravdu velice příjemná. Tyčinky doutnají jemně, takže vůně není extrémně intenzivní, místnost ale s přehledem provoní (nebo pokud máte malý byt jako my, ucítíte ji i v dalších prostorech). 


V jednom balení je celkem 30 kusů dlouhých tyčinek, z nichž jedna vydrží doutnat až 1 hodinu. Z té výdrže jsme byli s přítelem až překvapeni, vůbec nám to tak dlouho nepřišlo, ale bedlivě jsem kontrolovala čas :) Bylo to 55 minut a tyčinka každou chvílí dohasínala, takže v podstatě tu hodinku vydržela. Nejraději bych si je zapalovala klidně vícekrát za den, ale musím si je taky trošku šetřit, že jo :D:)


Používáte vonné tyčinky? A zaujal vás můj set se stojánkem? :)


You May Also Like

7 komentářů

  1. Tak ty musí vonět dokonale a moc se mi líbí i jejich design - mramorové vzory patří k mým oblíbeným! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já nedám dopustit na svíčky. Pro mě je to vůně, které se nehodlám vzdát a vždy čichám kouř po jejím sfouknutí. Měla jsem doma i vonné tyčinky, ale nějak mě to nenadchlo. Každopádně každému sedne něco jiného a je jen dobře, že jste našli, co Vám vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vonné tyčinky nepoužívám, raději mám svíčky, ale jinak můžou být fajn. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Vonné tyčinky jsem popravdě ještě vůbec neměla, ale vypadá to dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Pamätám si, že keď som bola malá moja mama veľmi často používala vonné tyčinky, ale neviem prečo prestala. Úplne som na to zabudla, že to existuje až kým to minulý rok nevytiahla moja spolubývajúca a spomenula som si na to aké to je skvelé. Rozmýšľam, že si to vypýtam na Vianoce. Krásne fotky a skvelý príspevok.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Ten mramorový kousek vypadá moc hezky... :) Já na provonění používám klasicky vonné svíčky nebo tyčinky, co se namáčejí do vonného oleje. :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  7. Set mě zaujal, ještě jsem nic takového neviděla, ale nepoužívám. :) Jsem spíše svíčková a různé přírodní spreje na provonění místnosti.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡