RECENZE: Catrice HD Liquid Coverage

 


Taky si vzpomínáte na ten boom po vydání tohoto makeupu? Jak byl díky blogerkám permanentně vyprodaný?:D Ne že bych nebyla zvědavá, ale nějak mě ta koupě díky tomu odradila - mám to tak s většinou trendů. Po pár letech jsem si ale řekla, proč ho nezkusit! :) Zvlášť proto, že má být matující a hodně krycí, což moje mastná pleť s akné vyloženě potřebuje! HD Liquid Coverage dále slibuje perfektní vzhled po celý den, vysoké krytí s přirozeným efektem a nemá pleť zatěžovat.

Líbí se mi i samotná lahvička makeupu, je bytelná a esteticky přívětivá :D Aplikátor je kapátkový, což mi velice vyhovuje, jelikož používám převážně beauty blender, na který se tak makeup snadno nakape. Konzistence makeupu mi přijde tak akorát - není ani příliš hutný, ani vyložené řídký. 
Aplikace je dost easy, snadno se do pleti zapracuje, nedělá žádné šmouhy, fleky, neoxiduje.. a asi tím jak je matný, tak se do pleti tak pěkně "zamkne". Na pleti o něm ani nevím, takže potvrzuji komfortní nošení. Jinak teda počítejte s tím, že výrazněji voní, ovšem z pleti ho už pak necítím. Mám citlivější pleť a za mě úplně v klidu. Všimla jsem si také, že mi na něm líp drží bronzery.

Nadšená jsem z jeho vysokého krytí! Suprově zakryje jak existující pupínky, tak hlavně jizvy jimi způsobené. Samozřejmě tedy i barevně sjednotí, no značka ideál! :) A co víc, na pleti mi vydrží i celodenní směnu v obchodě. Za mě tedy maximální spokojenost, už si plánuji pořídit další balení! :)
Makeup můžete koupit třeba na Notino.cz za krásných 189,-Kč. 

To krytí?? Naprostá pecka, uznejte samy!

Používáte krycí makeupy? A znáte tento od Catrice? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Taky ho používám, patří mezi moje nejoblíbenější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Krycí makeupy ano, protože mi makeup musí zakrýt jizvičky po akné. Tento znám, měla jsem možnost i vyzkoušet, a byl fajn. Ale nikdy jsem pak do celého balení nešla. Ale vím, že neteř ho má hodně ráda a kupuje stále dokola.

    Moje strava

    OdpovědětVymazat
  3. Tento od Catrice používám už několik let a pořád jsem s ním moc spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. 👍😇 Super, pleť dělá skutečně pěknou. Zrovna dnes jsem na něj koukala.

    OdpovědětVymazat
  5. Jedinej makeup, za který jsem ochotná ho vyměnit je Revlon Colorstay. Vyzkoušela jsem i Estée Lauder Doublewear a stejně jsem se vrátila k tomuhle od Catrice. Spolu s korektorem Camouflage je to nejlepší počin z drogerie :) Používám ho od té doby, co vyšel a doufám, že ho nepřestanou prodávat :D A mám fakt radost z toho, že rozšířili škálu odstínů :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, výsledný efekt je vážně super! Krycí make-upy také používám a možná nad tímhle budu uvažovat, zaujal mě! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho koupila letos a je docela fajn. :) Přijde mi lepší, než můj oblíbený makeup od Rimmel. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Ten má opravdu dokonalou krycí funkci. Já ho osobně ještě nikdy neměla, pokaždé když jsem nad koupí uvažovala byl vyprodaný.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Tento makeup som už mala a nemôžem naň povedať nič zlé.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡