RECENZE: Revolution PRO CC Perfecting Pressed Powder


Nedávno se mi podařilo spotřebovat všechny své pudry, a tak jsem se poohlížela po novém. Rozhodla jsem se vybírat z kosmetických novinek, a to zkrátka proto, že mě láká takové produkty vyzkoušet a neměla jsem nějaký svůj stálý produkt :) Dělala jsem objednávku na Notino.cz, které je pro mě nejdostupnější, mají tam opravdu široký výběr a většinou lepší ceny, než jinde v obchodech. Nebudu lhát, na první pohled mě tam zaujal pudr od Revolution Pro především kvůli jeho obalu 😄 Ale samozřejmě i po pročtení popisku a jiných recenzí, jsem si řekla, že ho ráda zkusím.


Začnu obalem, se kterým jsem maximálně spokojená! Je velice pevný a bytelný, za což jsem opravdu ráda. Nesnáším takové ty tenké laciné plasty, které vydrží pár otevření a pak se vám třeba zlomí víčko... skladování takového produktu je pak pěkná otrava. U tohoto pudru se takového problému nebojím. Ve vyklápěcím víčku najdete i zrcátko, které se bezpochyby hodí. Pudr má krásný reliéf, který sice moc dlouho nevydrží, ale na efekt vypadá prostě dobře 😄


Jelikož jsem se bála, abych nevybrala moc tmavý odstín, zvolila jsem odstín Beige, který patří k těm nejsvětlejším. Inu, tmavý opravdu není, naopak je na mě až moc světlý 😄 Ale dobrá zpráva pro bledulky, vřele tento odstín doporučuji 😄👌 Jelikož jsem se letos skoro vůbec neopálila, tak je stále v takové normě, kdy je sice světlejší, ale dá se v klidu použít. 
Pudr na pleti působí velice lehce a přirozeně, což se mi líbí. Během dne se dá dobře vrstvit, tím myslím to, že i když se přepudruji několikrát, nemám na pleti obří viditelnou nevzhlednou vrstvu. Všehovšudy pleť vydrží zmatněná relativně dlouho, ale jelikož mám mastnou pleť, tak se hlavně v práci bez zapudrování i přes to neobejdu :) Pudr obsahuje hydratační kyselinu hyaluronovou a antioxidanty. 


S pudrem jsem spokojená a určitě jej mohu doporučit! 

Jaký pudr teď právě používáte vy? :)

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ahoj, už jen ten obal vypadá luxusně. Moc zajímavý produkt.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. To balení je luxusní! Já používám už je sypké transparentní pudry, které mi nezmění odstín make-upu a pleti ani když jsme opálená nebo bílá v zimě :-) zkrátka se mi přizpůsobí a nedělají bílý poprašek i když ho hodně navrstvím :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě moc dobrý pudr v hezkém obalu, mám ho a jsem spokojená.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡