RECENZE: Maybelline The Falsies Lash Lift

Značka Maybelline je svými řasenkami proslulá, nicméně já jednu z nich vyzkoušela teprve nedávno 😃 Nijaký zvláštní důvod v tom ale nehledejte, jen mě značka tak trochu minula. Pokud se nepletu, řasenka The Falsies Lash Lift patří k relativně novým, zaujala mě hlavně svým kartáčkem, u kterého jsem doufala, že by mi mohl vyhovovat. Je dvakrát zatočený ve tvaru přesýpacích hodin, z přírodních štětin. Má tedy zachytit každou řasu, natočit i prodloužit. 

Zcela upřímně, jsem ráda, že jsem s recenzí pár týdnů počkala! Ze začátku mi totiž nevyhovovala 😄 Nějak se mi s ní hůře pracovalo, nebo nevím co to bylo, ale pocitově to prostě nebylo hned ono.  Určitá pauza v používání ale udělala své a po řasence teď sahám fakt ráda 😄👍 A nechápejte mě špatně, ta řasenka nijak nevyschla, je řekla bych pořád stejná, nicméně se mi s ní pracuje mnohem líp! 



Maskara sama o sobě není příliš mokrá, ani ve větší míře neulpívala na kartáčku, který tak není potřeba před použitím otírat. Opravdu musím souhlasit s popiskem, kdy v mžiku zachytí každou řasu - tím pádem je i líčení rychlé. Vůbec neopadává, ani se hned nerozmaže. Mám mastnější víčka - zvlášť teď v létě, a občas se mi řasenka trošku obtiskne pod obočím, ale nic hrozného. Dělá mi to snad každá řasenka, to bych musela sáhnout po voděodolný. Jinak drží suprově, řasy jsou hezky natočený po celý den :) Není ani problém ji odlíčit. Na konci článku jsem vám nafotila srovnání: bez řasenky, s jednou a dvěma vrstvami. Mám ráda výraznější efekt, takže 2 vrstvy nosím pokaždé, no a tato řasenka vrstvení zvládla řekla bych moc dobře. Nakonec jsem s ní tedy moc spokojená a klidně bych si ji koupila znovu.
Řasenku můžete zakoupit třeba na Notino.cz.


bez řasenky | 1 vrstva | 2 vrstvy

You May Also Like

8 komentářů

  1. Po pravdě řečeno jsem tuto řasenku v drogérii vůbec nezaznamenala, ale dle recenze se mi zamlouvá. Díky. ☺

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pekné riasy po nej. Pozerala som na ňu ale som veľmi spokojná zo svojou z Nuskin tak nechcem meniť to čo mi vyhovuje, zatiaľ :D

    Discoveringglam//ROVNÉ ALEBO VLNY POMOCOU ŽEHLIČKY NA VLASY OD ROWENTI//INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám celkovo špirály od Maybelline veľmi rada, ale túto som ešte neskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec nevypadá špatně a tvá recenze je taky super! Možná řasenku příště vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kartáček je super, já měla řasenku s podobným a celkem mě vyhovoval. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze, já se teď celkem držím řasenek od Catrice, ale třeba v budoucnu vyzkouším :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡