NYX Professional Makeup Fill & Fluff


V jednom z nedávných článků jste mohly vidět, že doplňuji svoji kosmetickou sbírku a slíbila jsem vám několik recenzí - tak jdeme na to, ať víte, co pořídit :) Rozhodla jsem se vybrat výrobky, které jsem doposud nezkoušela, tudíž jsem byla sama dost zvědavá, jestli jsem se strefila, či nikoliv. 

Tužky od značky NYX Professional jsem sice už zkoušela a používám je již pár let, tohle provedení bylo pro mě ale nové. V kategorii líčení obočí jsem se častokrát spálila, a tak uznávám, šla jsem v tomto případě celkem na jistotu.. ale tak jako tak, nikdy nevíte, kdy se značce nějaký produkt nepovede. Na e-shopu Notino.cz můžete vybírat celkem z 8 odstínů - já jich zkoušela už víc (třeba u pomády jsem měla i ten nejtmavší, když jsem mívala černý vlasy), zkoušela jsem i hnědočerný odstínu 07 esspresso, ale nyní jsem věrná odstínu 05 ash brown - neutrální střední hnědá


Doposud jsem byla zvyklá na klasický spirálový kartáček, proto jsem byla fakt zvědavá na tento chlupaťoučký. Chloupky jsou v něm opravdu hustě posazeny, k pokožce jsou mimochodem jemné. Díky jejich hustotě poměrně drží tvar, přesto se s ním dobře zachází. U spirálového kartáčku jsem se často setkávala s problémem, že jakmile jsem nanesenou barvu chtěla lehce rozmazat a zjemnit tak vzhled obočí, smazala jsem nakreslenou linii úplně. S tímto kartáčkem se mi to nestává, naopak krásně roztírá a blendí. Výsledek můžete vidět i na předposlední fotce, kde jsem jeden swatch názorně rozetřela kartáčkem. 
Samotná tužka má pak tuhu ve tvaru kapky, což je výborný pro vykreslení jak tenčích linií, tak i pokud chcete pokrýt jedním tahem širší část obočí. Na mikro tahy a domalovávání chloupek po chloupku mě neužije, a tak mi tento tvar perfektně sedí! :) Tenčím koncem kreslím hrany obočí a střed párkrát přejedu celou šíří tužky. Potom v mžiku uhladím kartáčkem a mám hotovo - brnkačka :) 


Tady už vidíte tužku v akci.. Pár tahů, abyste viděly intenzitu dle toho, jak na tužku tlačíte, úplně vpravo potom zmíněné rozmazání kartáčkem. Dá se s ním perfektně vyhrát, tvořit v obočí jen lehký nádech vyplnění, nebo naopak zkusit výrazný vzhled, avšak s krásně ztracenými liniemi a okraji


S vyplněným obočím se cítím mnohem líp, samosebou dotváří i celkový výraz. Kdybych měla obočí přirozeně hustý, hned by to bylo o něčem jiném, ale nemám - a proto jsem ráda, když jsou produkty schopné a netrápí vás! :D Použití tužky je snadné, rychlé a přesné, prostě žádný stres. Vydrží mi celý den i přes to, že mám mastnou pleť a ještě k tomu se například zapotím.. :) Z tužky jsem tedy nadšená a ráda si ji opět pořídím! 


Zkoušely jste od NYX některý z produktů na obočí? Případně jaký je váš oblíbenec? :)

*pr článek

You May Also Like

2 komentářů

Děkuji za tvůj komentář ♡