KOSMETICKÝ WISHLIST (+NOVINKY Z NOTINO.CZ)

KOSMETICKÝ WISHLIST NOVINKY Z NOTINO.CZ

Je to už nějaká doba, co jsem potřebovala doplnit zásoby dekorativky - a stejně mi připadá, že některý typy produktů nemůžu nikdy spotřebovat 😅 Obvykle mi ale nejrychleji mizí řasenky, produkt, který používám téměř každý den. Konečně jsem se ale dopracovala ke spotřebování i dalších produktů, třeba tužky, vosky a gely na obočí, u pudrových produktů už jsem také skoro na dně. Proto jsem omrkla e-shop Notino.cz, odkud nakupuji kosmetiku již několik let a objevila pár výrobků, které chci vyzkoušet - a také vám zde ukáži ty, které znám a mohu vám je bezpochyby doporučit! :)


Gely (řasenky) na obočí
Za mě snad nejsnazší způsob, jak rychle zvýraznit a opticky vyplnit vaše obočí. To však platí jen tehdy, pokud je produkt povedenej, ne když se na štětečku drží tuna náplně, musíte jej několikrát otírat, mít tak lehkou ruku... a že jsem to už zažila, kdy aplikace nebyla zrovna dvakrát easy :) Zkoušela jsem jich zatím jen pár a nejvíc mi sedl gel od Essence, ale moc ráda bych zkusila jiný, jelikož mi tedy vůbec nefixoval a mám ho jen na to vyplnění. Nejradši bych prubla Benefit, ať už gel Gimme Brow, tak tužku - však jsou ikonické, že jo :) Narazila jsem i na levnější variantu od Artdeco - Brow Filler, která má kladná hodnocení a osobně mě gel taky zaujal. 




Rtěnky + Řasenky
U rtěnek bych ráda dala tip vám, jelikož momentálně mám zásobičku, nicméně někdy loni jsem rtěnky Mac a jsem za to nesmírně ráda. Fakticky mě překvapily, líbí se mi jejich textura, výborná výdrž, krásné pigmentované odstíny a taky vůně/chuť (zkoušela jsem řadu powder kiss a matnou). Na e-shopu jsem si všimla, že mají i tekuté, které neznám a vypadají taky moc pěkně.
poprvé vyzkoušela 

Řasenku mám ve výběru jen jednu, a to Lancôme - Hypnôse Drama, po který teď taky sahám víc než často. U high-end produktů mám mnohdy strach, abych neplatila jen za značku a výrobek jako takový nebyl k ničemu - tady to ale naštěstí vůbec neplatí. Má zajímavě prohnutý kartáček s bohatými štětinami, který zachytí každičkou řasu, dobře se s ním manipuluje a řasy vypadají zkrátka bezvadně. Neopadává, nerozmazává se, zkrátka mi vydrží celý den. Řasenka, na kterou se můžu spolehnout a která mi vytvoří nádhernej objem! :) 

Bronzer + Tvářenka 
Začnu bronzerem Max Factor Creme Bronzer, který jsem nedávno spotřebovala a mám z něj  stále pozitivní pocit - je to snad nejlepší bronzer, který jsem kdy měla. Je zapečený (nikoliv krémový, název může trochu mást), vůbec nepráší, na štětec nanesete tak akorát množství, v podstatě netřeba oklepávat a skvěle vydrží. Tím, že při používání neopadává, vydrží vám fakt dlouho. Měla jsem jej v odstínu 05 light gold a působil překrásně. Není zcela matný, a tak dodá i zdravější vzhled pleti :) Zrovna teď bronzer kupovat nepotřebuji, jelikož ještě používám jiný, ale jakmile ten čas přijde, vrátím se k tomuto -  no a vám jej mohu doporučit! :)

Je to celkem vtipný, ale na to, jak velkou sbírku kosmetiky jsem měla (a stále tak trochu mám), tak jsem nikdy nevlastnila moc tvářenek. Mám jednu korálovou, jednu burgundy a jednu růžovou. Jako jo, bohatě to stačí, ale přeci jen bych chtěla zkusit ještě nějaké jiné, nejlíp v nositelném nenápadném odstínu, ať ji maximálně využiji. Ihned mě zaujala tvářenka od L’Oréal Paris - Wake Up & Glow Melon Dollar Baby, která na první pohled vypadá úžasně a hlavně splňuje má kritéria. Myslím si, že dodá hezký zdravý vzhled.





Různé

Nakonec jsem se zaměřila na menší doplňky. Zalíbila se mi kosmetická taštička Notino Glamour Collection Double Make-up Bag, hned na to jsem si všimla ještě menší varianty. Využívám je nejen při cestování jako takovém, ale vždycky mívám i nějakou menši taštičku v batohu/kabelce na běžný den, kde skladuji nejrůznější dámské potřeby :) Zalíbilo se mi i růžové zrcátko značky Notino.

Za neskutečnýho pomocníka považuji matující papírky. Věřím, že to někomu může připadat zbytečné a uznávám, měla jsem stejný názor, ale především v práci na ně nedám dopustit. Dělám v obchodě, takže nemám příliš času na úpravu během dne, navíc když jsem se přepudrovávala, tak jsem na čele měla akorát tak nepříjemný mega nános pudru... mám mastnou pleť, takže je ten lesk hodně znát. Papírek stačí přitisknout a máte po problému, no a navíc vám neničí případný makeup a zanechá rozhodně příjemnější pocit, než nános pudru. Notino má teď nově svoje vlastní matující papírky, tak pokud máte podobný problém jako já, určitě vyzkoušejte! :) 
Bez čeho se má makeupová rutina neobejde, tak bez houbičky k aplikaci makeupu. Myslím, že tady není třeba zdlouhavého komentáře, zkrátka jsem s nimi spokojená a už neaplikuji makeup jinak. Tato Notino houbička na makeup je dostatečně měkká, má klasický šikovný tvar a pracuje se mi s ní velmi dobře. 

Zaujalo vás něco z mého výběru? 
A co byste si z dekorativky rády pořídily vy? :)
*pr článek

You May Also Like

4 komentářů

  1. Rtěnky od Macu jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale zatím jsem se k tomu nedostala - tak snad brzy! :)
    Jinak moc se mi líbí i ta kosmetická taštička :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta kosmetická taštička je nádherná! ♥ Já se musím přiznat, že už jsem v dekorativce celkem konzervativní a používám stále stejné produkty :D Ale naposledy jsem si koupila řasenku od Lavery, tak jsem zvědavá, jaká bude :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡